Zničená

Príspevok v téme: Zničená
missing

Za posledný týždeň ma veľmi bolieva hlava, dosť sa mi točí a cítim sa slabá, navyše mám bolestivé uzlíny a každá ranka mi hnisá. Dotyk pociťujem ako bolesť. K tomu sa pridali záchvaty hladu, kedy zjem, čo nájdem. Bola som včera u lekára, ten ma strašne zhodil, že som zrejme chudokrvná, pretože vyzerám, že nič nejem. Veľmi ma to trápi, všetko ma bolí a navyše mi ešte vynadal človek, ktorý mi mal pomôcť. Prosím, napíšte mi svoj názor.

missing

Uz davno som absolvovala vysetrenie hlavy- to sa toho ale vobec netyka, no napriek tomu to spojil, pretoze ako vedlajsi priznak som uviedla aj bolest hlavy. Zacal, ze to uz nie je mozne, ako sa stale stazujem na nieco. Tak mi zobral krv ale iba na chudokrvnost.

katty081

zobral ti krv iba na to aby zistil ci si chudokrvna alebo dal spravit aj testy na bakterialnu infekciu? Pretoze podla toho co pises by to mohla byt aj borelioza, samozrejme aj hocico ine, ale tu boreliozu mam aj ja tak preto ma to hned napadlo.

meli

ahoj...no podľa mna by si si mala dat vysetrit hladinu cukru ...železa...a štitnu žlazu...ak nic z toho tak mas problem v zaludku a to moze byt plesen ...