Autoimúnny zápal štítnej žľazy

jaromírrr

Na autoimunitné ochorenia perfektne zaberá Hippokratin - hlavne spolu s osobnou prísadou. Dopĺňa totiž všetky deficitné stopové prvky a ultrastopové prvky, ktoré organizmus potrebuje.

RNG

Viac info na jod mozete najst cez Google.sk zadanim rng, jod.
Je tam uvedene viacero lekarov a ich vyskumy okolo jodu a ine

RNG

Kto chce, aby som mu poslal literaturu lekarov vyskumnikov, ktori davno dokazali, ze ta odporucena denna davka je stanovena prinizko na optimalnu funkciu tela, co dokazuje napr 132 milionovy narod Japoncov, svojim prijmom vyse 85 krat takym a svojim ovela zdravsim a dlhsim zivotom, moze sem uviest svoju e-mail adresu.

vinilka

ribitwi, ked pouzivas jodidovanu sol, jodu mas dost. Ked mas znizenu funkciu stitnej zlazy, tak to jodom nevyriesis, potrebujes hormon stitnej zlazy, ktory je v tabletkach.
Co sa tyka brania hak pocas problemov so stitnou zlazou - kazdy dobry endokrinolog hovori, ze hak treba vysadit, dokonca som sa docitala, ze je priam skodlive brat hak pocas problemov so stitnou... Odporucam hak vysadit.

ribitwi

dobry, neviem, ci tato diskusia este funguje, ale chcela by som sa opytat: diagnostikovali mi autoimunny zapal stitnej zlazy. Z coho vznikaju ochorenia stitnej zlazy a ako je mozne, ze je to tak strasne rozsirene, ked je to dost nebezpecne a ovplyvnuje to cely organizmus? ked mi lekarka predpisala hormony eutyrox, musim ich brat? chcela by som totiz najskor skusit prirodzene dodat jod do tela, plus riasy atd. najviac mi asi ide o tie tabletky, nikdy som nic nebrala a mam taky prirodzeny blok voci piruliam. dakujem

RNG

mia, neviem ti to vysvetlit, s nicim podobnym som sa nestretol. Ale ako vzdy, ked ti nieco nerobi dobre, prestan to brat.Pocuvaj na signaly svojho tela.

n..

ahojte ja ked som sa pýtala svojej doktorky u endokrinologie.. že beriem hak...či môžem tak povedala že samozrejme to sú len hormony to môžem tak teraz ste ma doplietli:)

inka

ahoj vlocka a pytala si sa na to lekara bud gynekologa alebo endrikrinologa?
ja neviem či to vadi alebo nevadi na ten zapal št.ž.ja ti len možem povedat,že mne vtedy povedal gynekolog že je nevhodne brat HAK lebo su to hormony,ktore ovplyvnuje organizmus a nikto nevie ako daleko moze to ovplyvnovanie zajst.ze ak mam raz nejaky problem zdravotny tak by som to mala zvažit.neskor sa ma pytali na endrikrinologii či beriem nejake lieky alebo HAK a ked som povedala že nie,tak mi lekarka povedala no aspon že to.ale nevysvetlila mi prečo.ja som si to proste zhrnula že s anebudem zbytočne krmit tou chemiou,ked s ada sexovat aj bez nej a ze mi stačia aj problemy ake mam.takze ,jedine čo ti možem poradit je aby si sa spytala lekara lebo tu ti moze kazdy porozpravat len o svojich skusenostiach ,nie o tom ci mozes alebo nemozes brat HAK.