V akom meste ste rodili???

dd

fifiBB, tak to bude asi ono :).
tinka228 - aj ja som citavala tie porovnania :).len jedina skoda bola, ze moj kraj dali az potom, ako som uz mala odrodene :D.inak som rodila v MT(ten v tych porovnaniach Mama a ja ani nebol..), bolo celkom fajn, ale ako tak citam, mohlo byt aj lepsie ;).

tinka228

v BB. Celkom fajn, milý personál. Až na to, že keď som v časopise Mama a ja čítala porovnávania pôrodníc tak BB tam mala popísané dosť veľa čo v skutočnosti neplatí.

fifiBB

dd
ano može to byt ono,sestrička mi to vysvetlovala že su zaradený do nejakeho projektu,alebo také dačo..boli tam porodné sestry,porodné asistentky,špecialistka na kojenie a mnoho ešte iných kvalifikovaných..

marisssa

ten moj prispevok rusim! az teraz som si poriadne precitala nazov temy.som ja ale hlupa!:-) ja ze- kde ste sa narodili!:-)))) (ja som este nerodila)

dd

fibiBB nie je to nahodou nieco typu "baby friedly hospital"? lebo co som sa minuleho roka docitala v jednom casopise, tak porodnice s tymto oznacenim musia splnat vela narocnych kriterii..a na SVK je ich tusim este dost malo..(ak sa mylim, sa ospravedlnujem..)

fifiBB

dakujeme!!!!podobne:))
inak je to štátna nemocnica, ale porodnica je v nejakom združení,je zapojená v nejakom projekte alebo take niečo,tiež som sa na to pýtala,lebo som bola max.s nimi spokojná..