Varovanie o mobiloch a rakovine!

Príspevok v téme: Varovanie o mobiloch a rakovine!
damian

Vážení, za každú cenu si stiahnite a pozrite závažný dokument o tom, ako veda dokázala spojitosť medzi používaním mobilných telefónov a rakovinou a aké riešenia vedci navrhujú.

Pamätajte, že podobné, ba aj väčšie podvody vo vede sú známe aj v liekovom priemysle.

Dokument si môžete stiahnúť na

www.subory.sk

Po stiahnutí budete pred odzipovaním (rozbalením dokumentu) vyzvaní uviesť HESLO. Do okienka “heslo” napíšte “mobil”.

Samozrejme, týmto zároveň otváram ROZUMNÚ a inteligentnú debatu na túto temu.

damian

fgf, vsetko je mytus, aj mobilne korporacie aj farmaceuticke korporacia su len taky nevinny mytus..., ...pre niektorych...

lethe

no jedna znama tiez hovori, ze zvonenie z mobilu su tajne spravy mimozemstanov, ktori sa nas takto snazia ovladnut. ok musim ist, zvoni mi mobil :)

den

sunnie..videla si to video, co sem dal damian?
Ja som fakt polozila otazku, ci ma to bluetooth nejaky vyznam..lebo mne staci 10 minut. hovor a cela ruka a aj ucho mam rozpalene, cize mi to vadi, tak koli tomu uvazujem o bluetooth, ci to ma vyznam kupovat...

sunnie

videla som pred casom take video ako mobilmi robili (vyzarovanim z nich) popcorn ale to bola asi haluz na oklamanie nepriatela.

sunnie

ved je vedecky dokazane ze mobily, mikrovlnky atd su skodlive. to uz je aka sila ze niekde zo satelitu ide signal a tebe to pri usku zazvoni :) hlavne nemat v miestnosti kde spite ziadnu techniku, zdravy spanok nadovsetko.

sunnie

v dnesnej dobe skodi uz vsetko - od uvedenychh technickych vymozenosti, cez jedlo co jeme, kontaminovanu/prechlorovanu vodu co pijeme/umyvame sa v nej, znecisteny vzduch co dychame... chcelo by to odstahovat sa niekde do karibiku na opusteny ostrov a je po probleme :)