_._._._PROSIM VAS .. com moc uzka !!!!!!!!!!

sandruska

etta..nie nemam 15 rokov.. a a ni menej.. ale o 2 viac.. sexulny zivot ma nauči? heha co ked sa mu vyhývam .. pretoze sa toho hanbim a práve týmto by som chcela od vas radu.. ale vidim ze .. ok.. diki.

etta

Celu ruku?!!! To co za hluposti jej trepes?! :-O... Naco by jej tam mal pchat celu ruku?! Nie rodit ide, ale sexovat!! Jezismaria, kam podaktori chodite na taketo p-coviny!!
Sandruska, rob to tak napriklad, ako ti to povedal grafik-adobe. Ale ked mas naozaj 15 rokov, tak si to 10x premysli! Si strasne mlada, nepovazujem to za spravne! Ale nie som tu preto, aby som ta poucala, to ta nauci zivot a aj ten skory sexualny. Pa

dohra

Musíš chlapca poprosiť, aby ti do šušky najprv zasunul prst, keď budeš dostatočne roztiahnutá a už ho nebudeš moc cítiť, nech vloží druhý.
Až keď budeš roztiahnutá natoľko, že ti tam v pohode dá celú ruku a nebude ťa to bolieť, si pripravená na pohlavný styk, inak to nerobte.

predohra

aaa co všetko sa ma robit v predohre? ... lebo naozaj neviem. asi ju mame kratku aaa vzdy ideme rovno na vec. skusim to zmenit len mi povecte co a ako..

grafik-adobe

Ahoj nehovorte jej kedy ma začať !!! ked to pride tak to pride samo a neubraniš sa tomu:o) no a teraz k veci mate aj predohru alebo sa chce do teba rovno prebyť ?? u mladych je predohra velmi dolezita musiš byť dostatočne vlhká a uvolnena vtedy sa ti uvolnia aj svaly tam dole a on sa tam lahšie dostane ale najprv nech sa hra tam dole prstami trošku ju roztiahne a potom nech ide na vec s drobcom a nechs a neboji že sa nedostane ked upcha aspoň trošku tak potom len pomalimi pohybmi dopredu a dozadu sa po kuskoch dostane až dnu a reguluj to ty lebo ty citiš či ťa to boli a ako intenzivne :o)