Účes na ples..

Príspevok v téme: Účes na ples..
daisyy

Zachvilku pojdem na venčekový ples a chcela by som si dať pekne upraviť vlasy. Mam ich tmavo hnede a dosť hsute,žehlím si ich. POjdem samozrejme ku kaderníčke ale potrebovala by som nejaku inšpiráciu:) Nechcem drdol, mam rada pocit voľných vlasov, čo by ste mi poradili?Prípadene nejake linky,obrazky?

simonakratka

Ahoj, tohle si nemůžu nechat pro sebe: na náš maturitní ples jsme se s kamoškama složily na úžasnou akci a zároveň takovou malou dívčí party, jmenovalo se to tuším Královna plesu nebo tak nějak a na celý den k nám došla profesionální manikerka, kadeřník a kosmetička a celou dobu se nám věnovali… prostě ten ples pak byl fakt zážitek:-D Tak bych to holkám chtěla doporučit, kdyby to někoho zaujalo, tak bližší informace jsou třeba na www.zlutaraketa.cz... Mějte se a pěkný ples!

sonka

len niektoré šaty sú tam fakt hrozné, no mŇa predsa len upútali tieto:

www.mojasvadba.sk

Taktiež sa mi páčili ešte jedne, ale z tých iba vrch, spodok sa mi zdá byť až príliš široký a tým pádom aj zložitý:

www.mojasvadba.sk

Čo sa spoločenských šiat týka, tak veľmi mi padli do oka tieto:

www.mojasvadba.sk

A z účesov?

www.mojasvadba.sk

www.mojasvadba.sk

čo poviete?

sonka

polika... práve som bola na tej str., čo si poslala a musím povedať, že naozaj pekné a jednopduché účesy tam sú, to sa musí necať, tak ďakujem, snáď sa inšpirujem nejakým :)

sonka

breza... máš pravdu, tie typic. princeznovské šaty sa už dávno nenosia, ba dokoncan teraz už ani kerzet nie, skôr jednoduhšie šaty a čo ja veľmi oceňujem je to, že už letia aj šaty dĺžky ku kolenám.

polika

holky zajdite tiez na stranku
www.mojasvadba.sk
su tam pekne napady. ja mam vlasy kucerave, na ples si ich zvycajne vysusim s difuzerom a kucerave len zopnem tesne nad krk do drdolu. nie je to ten typicky drdol a je to velmi jednoduche.
ak mas vlasy rovne velmi jednoduchy je tento uces:
file://localhost/C:/Disk_D/Tati/stuzkova/ucesy/uce s%20(24).jpg

musska

v jednoduchosti je krasa..ja som isla teraz na jeden ples, som si vyzehlila vlasy, ofinku zazehlila na bok, do vlasov som zapichla nenapadnu tenku trblietkovu celenku a podla mna to vyzeralo elegantne ale jemne a pekne. Nic sialene zlozite. Mate pravdu, uz sa nenosia kolace na hlave:))

breza

áno dievčata, dajte si cokolvek, len nie tie drdoly... a nie saty s korzetom a velkou suknou, to je nechutné, ako z popolušky nejakej...

sonka

waw, na tých str. sú ale pekné šaty, to sa musí nechať, nie ako tu u nás, v maličkom mestečku BJ, kde sú 2 ako tak schopné požičovne. Ale na stuž. kt. mám už tento piatok som si vybrala krásne jednoduhčie červené krátke šaty, tak som spokujná.

Čo sa účesu týka, tak ja mám hnedé kučeravé vlasy dĺžky po ramená a tiež zvyknem ich žehliť. Ku kaderníčke samozrejme, že plpánujem ísť, ešte neviem pre aký účes sa rozhodnem, ale keď som sa bola objednať ku kader. - kamoške a pýtala som sa jej aké účesy sa teraz nosia, tak vravela, že úplne jednoduché, o čom svedčia aj účesy modeliek na web stránkach, kt. sem poslala musska. Veď nie nadarmo sa vraví, že v jednoduchosti je krása.

Takže, ako som už spomínala, nie som rozhodnutá ešte aký účes zvolím na stužkovú, ale predstavu mám asi takú, že ofinku, kt. si češem na bok si nechám vyhladiť a zvyšok vlasov by som chcela, aby mi tvorili jemné a zároveň romantické kučery, čo poviete? Mne sa to páči, ale ešte sa poradím s kaderníčkou, samozrejme. Len hl. nech mi úšes vydrží po celú noc :)... Ešte aby som nezabudla, vôbec sa mi nepáčia drndoly, ulizané účesy a účesy, kt. sú zalakované s tým trblietavým farebným lakom, že sa celá hlava leskne, podľa môho názoru je to už prehnané a zastaralé.

musska

Daj si d googlu spolocenske saty a modelky maju velmi pekne ucesy. Najdes viac inspiracie ako ked das hladat ucesy:) napriklad www.salon-ester.sk
www.salonvanessa.sk

alebo skus dat aj "svadobne saty" tiez najdes pekne ucesy:)