VAHA RAZ HORE RAZ DOLU

Príspevok v téme: VAHA RAZ HORE RAZ DOLU
siskaa

ahojte, mam 21, 167 cm, 52kg. Ale mam mensi problem, moja vaha sa stale hybe, od 62 do 51 a naopak. Niekedy sa na mesiac mozno zastavi ale zas bud radikalne schudnem alebo radikanle priberiem. Bola som aj na vysetreniach ale nic nezistili, ze vraj mozno psychika ale ja nemam komplex ani ako vyzeram ani ze by som bola tucna. Stravujem sa pritom v podstate stale rovnako a snazim sa zdravo takze v tom problem nebude. Tvra to par rokov no na pricinu nik neprisiel, iba mam jest vitaminy lebo mam od vtedy problemy s vlasmi a nechtami. Bojim sa ze sa niekde nieco zanedbalo, a tak keby mal niekto podobny problem, bola by som vdacna keby ste napisali... =))

pusate

ani nee, ja mám obdobie diety-chudnem,a potom ochoriem,začnem normálne jesť,priberem,cítim sa tučná a zas dieta,a tak dokkola,a už mám z toho hroozne spomalený metabolizmus:(((

siskaa

pusate,
to je moc malo, davaj si na seba vacsi pozor. ked vravis, ze si za to mozes sama. myslis, tym ze nejes a potom sa zas prejedas?

siskaa

no nevravim,ze jem dokonalo zdravo, ale snazim sa pravidelne od ranajok az po veceru. zelenina, ovocie, maso nemam problem s nicim, nesolim vela. pravdaze, milujem aj sladke ale v norme. neobmedzujem sa a ani neprejedam, aspon nemam ten pocit. teraz este beriem doplnkove vit. kvoli tomu ze mi padaju vlasy a mam slabe nechty.
a viem,ze to nie je zdrave, to vravia aj lekary, ale dovod nenasli.este k tomu mame v rodine rakovinu hrubeho creva, mam strach ze tieto vykyvy budu mat vplyv aj na zdravie neskor ked budem starsia.

pusate

aj moja váha tak skáče medzi 35 a 46kg pri 152cm ale ja si zato mäžem sama:(((
ale vraj to nieje zdravé,takéto výkyvy:(