Matrace Tempur

michal663

nejdem nikomu radiť aký matrac a od akého obchodníka si má kúpiť. je to zložité rozhodnutie. matrace sú zložitá téma, je to väčší výdavok a budeme na ňom ležať celé roky. treba si to premyslieť. odporúčam tento návod ako si vybrať matrac: www.barige.sk je fakt super, dozviete sa všetko čo potrebujete

tomas==

Ahoj, túto značku kokrétne nepoznám, ale čo ti môžem odporúčiť je už dlho ospevovaný Dormeo. Majú celkom dobre urobenú stránku a matrac si tam vyberie naozaj každý. Ak budeš náhodou kupovať od nich matrac, určite pozri túto stránku: www.kodino.com kde môžeš ušetriť.

alicazazrak

Ahoj, viete prosím doporučiť nejaký lepší matrac? v poslednej dobe sa stretam s bolesťou chrbta, čo asi samozrejme súvisí už so starou postelou ktorú máme...

Dave5151

Dobrý den Matraci Tempur - nikdy více, je neuvěřitelně předražená a absolutně nefunkční. Již po prvním létě, kdy byly 27 stupně a vyšší teploty v pěně zřejmě došlo k nevratným změnám a každé ráno jsem spal v úplném "lavoru" z "rozlámanými zády". Nakonec jsem skoncil s matracemi z Ikea za 10tinu ceny a i kdybych je měl každé 2 roky vymenit, tak při ceně Tempuru takto mohu pokračovat 20 let.
Tempur absolutně nedoporučuji zakoupil jsem je ve firmě Prospánek a tímto ztrácím zájem i o jakákoli "spánková studia" a podobné nesmysly.
Tolik má zkušenost s matracemi Tempur za které jsme dohromady utratili 56tis. kč.

Darmord

Taktiež som mala viacero matracov, ale najlepšie boli práve tie Benara . Skvelo sa nám na ních spí celej rodine. A k tomu teraz sú z dopravou zdarma a možno aj v zľave...na -odkaz odstránený-..
Pekný večer.. :D

Anka01

My mame matrace Tempur 2 roky a spi sa na nich fantasticky. Predtym sme mali tiez kvalitne a pomerne drahe zo Segumu, ale bolievali ma na nich krize. Rano som vstavala cela dolamana. Odkedy spim na Tempure, problem s krizami sa uplne vytratil a co je hlavne, rano sa citim naozaj oddychnuta. Ja osobne odporucam.