Prostitutka a rizika

Príspevok v téme: Prostitutka a rizika
nerozvazny

dobry den, rad by som sa na citatelov obratil s dost naliehavou zalezitostou. v sobotu vecer som mal vypite, cosi mi preplo v hlave a zaplatil som si prostitutku, horsie je, ze z ulice... k nicomu nedoslo okrem velmi kratkeho oralneho sexu, aj to len tak na povrchu. citim sa teraz psychicky strasne zle, priserne sa bojim,nemozem spat, neviem sa na nic sustredit. uz len cakam, ake choroby u mna prepuknu a chcel by som sa spytat, v akom casovom odstupe je vhodne urobit testy na to mnozstvo chorob ktore mi hrozia (a treba ist cez obvodneho alebo za nejakym specialistom rovno?), resp. kedy je mozne ich zistit a aka je uspesnost ich liecby? doteraz som sex nemal, toto bol skrat a obavam sa ze za to strasne draho zaplatim. vsetkym pohodovy den a skutocne dakujem za kazdu reakciu. mam chut sa ist obesit.. a prosim, nepiste mi ze som luzer, uz som si to stihol uvedomit velmi dobre. dakujem.

Secret

Pri oralnom sexe kde uspokojuje žena muža kratkodoby jemny oral je riziko ze sa muz nakazi virusom ak nemal ochranu? dakujem pekne

neznamy

zdravim , mam 20 rokov, bol som par krat prostititutkou, raz sex a viac krat oral... vdzy som pouzil kondom, chcel by som sa spytat, je mozne ze mozem byt HIV pozitiv?? alebo mam sancu mat ine pohlavne choroby??? mam z toho depresie, vycitky, setko mozne, uz v zivote nic take nechcem zazit...

fixka

atlasko ked uz ty si hajzlik a je ti to jedno s kym je..s aspon nemusis choroby roznasat aj inde!!! taky "iba" syfilis alebo kvapavka nie je sranda, sposobuje mnozstvo problemov, neplodnost atd.
jasne ze nikto nie je svaty ale ked uz si to neviete odpustit mimo domu tak aspon rozmyslajte a pouzivajte ochranu. ani ta naj VIP luxusna stetka nemusi byt zdrava a potom sa budete velice cudovat ked vam vtak pojde odpadnut :)))))
a nazor ze kazda baba je k...a - no tak to je tvoja ubohost ze sa len s takymi stretavas lebo na normalnu babu asi nemas napriek tvojim uzasnym kvalitam ktore opisujes.

wendulla

najprv treba rozmyslat, nestoji to zato nieco nachytat od stetky alebo aj nestetky, kazdy sex bez ochrany je rizikovy

jankake

nerozvazny...juuuj neboj s a toľko aj od partnera mozes dostat chorobu, zu ide o imunitu a ta sa znizuje predovsetkym nedostatkom spanku a stresu ..tak nestresuj...jedine si mohol chytit HP virus ale to ma takmer kazdy druhy..tu ide o imunitu a ta sa vytvara pravidelnym stravovanim, sportom a nestresovat zbytocne,)

f222

oralny sex, kde si ty aktivny nie je rizikovy (o nieco rizikovajsi je ak si ty v pasivnej roli, ale aj tam je sanca megasuper nizka). na tety chodit asi nemusis, jedine kvoli tomu aby si to mal cierne na bielom a kvoli pokoju v dusi.
na testy sa ma ist po 2-3 mesiacoch. nase tetovacie centra uvadzaju vzdy 3 mesiace, ale to je skor kvoli 100% istote a spolahlivosti.

xd

tak.. tu to mate... ccitala som v jednej teme, preco chalani pozeraju porno.. a ospravedlnenie chlapa?? komentar: mno.. to sme my chlapi.. / tak.. je to tam.. najprv pretiahnete nejaku trapnu slapku na ceste a potom sa bojite.. tak sa bojte!! niezeby ste si nasli svoju krasnu stalu partnerku a s nou by ste zazivali ovela krajsie a viac tych chvil ako par minut s jednou cundrou.. ale.. VY STE CHLAPI.. tak si zariadte svoj zivot aj takto. prijemny den.