je to normalne?!!

Príspevok v téme: je to normalne?!!
christal

ahojte vsetci.
mam takyto problem: mam vztah,ktory trva uz cca 15 mesiacov.svojho chalana som spoznala na diskoteke..a vobec sa mi nepacil.ale ja jemu ano,tak sme sa dali asi po mesiaci dokopy...velmi sa snazil,aby si ma ziskal...a aj sa mu to podarilo.zalubila som sa do neho.a fakt ho velmi lubim.ale je tu taka vec,ze este ked som ho nelubila..som neho ani neziarlila.v podstate mi to bolo jedno.a tak som sa ho aj pytala,ze s kolkymi babami spal...a take veci.a on bol taky "zlaty",ze mi vsetko bez okolkou povedal. raz sme sa dohadovali len tak o babach,ze ktora je pekna a tak...a on mi potom ukazal jednu holku,ktora sa mne moc nepacila,tak som mu povedala,ze mne sa nepaci...hned na to ma vzal do auta a tam zacal kricat,ze ci som slepa,mam sa ist an pozriet este raz.vraj je to jeho byvala..a ze aka je chutna,tie jej kozicky krasne a telo nadherne bla bla.boli sme vtedy trochu pripity,ale dalo mi to vela namahy,aby som sa nerozplakala.ked sme odchadzali,tak po nej este aj zatrubil.bola som ticho.tyzden na to,mi jeho kamos on rozpravali ako boli spolu v trojke este s jednou babou.ked sme niekam isli,tak len tak mimochodom povedal,ze tu byva jedna holka s ktorou chodil...a taketo veci.som mu povedala,ze na co mi to hovori,ze ma to nezaujima.ale ked som mu ja povedala,ze byvali milenec mi to robil takto a mne sa to paci,tak bol hned urazeny.ale ked sa on chvalil ako to robil inym babam,a ze ako im to robilo dobre...to som si ja musela vypocut.
po case som preto zacala hrozne trapit a plakat a trva to doteraz.pretoze aj ked mi dokazuje ako ma lubi a sme skoro stale spolu,tak stale mi robi veci,ktore mna osobne urazaju.uz som sa s nim rozisla velakrat,lebo mi to tak ublizuje...ale on sa so mnou nikdy nechce rozist,ale vraj som ja velmi ziarliva a ked to nezmenim a budem mu stale vycitat,ze sa aj obzrie za nejakou,tak vraj mi toto nebude ziadny chlap tolerovat a budem sama.
len neviem co si mam mysliet o tom,ze si este stale nechava sms v telefone od bab na jednu noc,co bol s nimi este pred tym nez sme sa spoznali.raz som mu dokonca nasla sms od jednej baby..ako sa chceli stretnut.vraj kvoli motorkam,ale ona momentalne ziadnu nema a hlavne,ze ju volal,aby sa isli spolu povozit.nasla som aj emaily,ktore si spolu pisali....a pisal jej ich z mojho pocitaca,este ked sme spolu zacali chodit!!...ked som na toto prisla.zbalila som mu vsetky veci a nechala odkaz,aby ma uz nehladal,ze ho nechcem ani vidiet!!!..nasiel ma a velice mi vysvetloval,ze to bolo len kvoli motorkam a ze on sa o nu vobec nezaujimal...ze to vraj pre kamarata.a lubi iba mna!! no o mesiac,ked som sa s nim zase isla rozist za taketo hluposti co mi robi,tak kamoske povedal,ked mu vytkla tieto veci co som jej povedala,ze no a co,ze si s nou pisal..ze ci on vedel ako to este so mnou bude?!!to som pocula na vlastne usi.
na Cd-cka si napaluje fotky z telefonu,kde si fotil baby s ktorymi spal...a kludne mi ich aj ukazal...vraj,ze on nema predo mnou ziadne tajnosti!!
a vrchol vsetkeho bolo minule to,ze on chcel ist von s kamosmi,ale chcel ist aj so mnou,aby som neziarlila,lebo ja mu uz neverim po tom vsetkom a ani tak lahko nebudem.mne sa ale nechcelo ist,lebo som bola uanvena,tak som povedala,aby siel sam.zacal ma prehovarat,ze on sa bude bezo mna nudit a chce ist so mnou.nakoniec som teda sla.boli sme v zafajcenom bare..bola tam strasnaaa nuda a co sa stalo?...on sa s kamaratmi bavil na jeho novom telfone si tam pustali videa a fotky a dobre sa na tom bavili.mne bolo skor do placu,ze som tam a kasle na mna a nudim sa neskutocne.nakoniec tam ostal iba jeden nas kamos.a prisla taka babena za nimi a prezerala si oboch a pyta sa,ze ci si s nou a s jej kamoskou neju zahrat stolny futbal.oni sa zdvihli,rozmenili na drobne a isli s nimi!!!...ja som tam ostala sama jak prst pri stole,ale frajer sa za mnou este vratil a hovori mi: "chces zostat tu? ak chces zostan,ak nie,tak si zober kabelku a pod s nami".-dobre,nie?!!!
som mala chut si zavolat taxik a ist domov a jeho uz nikdy ani nevidiet.
ale ja som si to v tichosti doma odplakala a ked som to nahodou dakedy pred nim spomenula,povedal,ze to je uz neuveritelne na co ja som schopna ziarlit,ze mam so sebou daco robit.
ja som nikdy pred tym ziarliva nebola.ale uz mi z tohoto vsetkeho tak sibe,ze uz neviem ci som psychicky chora,alebo len hrozne ziarliva,ci co?!!mne by napr.nevadilo,ze sa obzrie za druhymi,ale nech to nerobi predo mnou!! ponizuje ma to! vsetko toto sme uz velakrat rozoberali...on to ospravedlnoval tym,ze je chlap a to je uz raz tak..snazila som sa s tym zmierit,tak som ho aj prosila,ze ked uz,tak nech mi neukazuje jeho byvale(lebo aj tak ich stretavam na kazdom kroku-a potom zase len placem a uz nemam ziadne sebavedomie),ani nech mi o nich nerozprava a ked budem s nim,nech sa neotaca po inych.slubil mi to,ale stale je to to iste dokola.
ked mu to spomeniem,tak sa len roculi a krici na mna,ze co si zas vymyslam.
uz neviem co mam robit,lebo ho mam aj velmi rada,ale na druhej strane ho nenavidim za toto co mi robil a robi.uz fak t neviem co dalej?!!...mam ist s tym k psychiatrovi?stale som naladova a placem

jaja

NEVIEM CI TO TU DAKTO SPOMINAL...ale cotak co on na teba ty tiez nanho....SKUS AJ TY ZACAT ROZOBERAT NEJAKE VECI S CHALANMI O TVOJICH BYVALICH A FURT AJ KED NECHCE HOVOR MU OTOM OBZERAJ SA ZA CHLAPSKYMI ZADKAMI A KOMENTUJ JAKY JE CHUTNUCKY ATD. A KEBY DACO POVEC MMU...SORY JA SOM ZENA DAJ SI NA POZADIE MOBILU FOTKU CHLAPSKEHO POZADIA A NAHADZ SI VIDEJKA DO MOBILU...KUPUJ SI CASOPISY S KULTURISTAMI A PRID ZA NIM A ROZPRAVAJ MU O KRASNYCH SVALOCH....LEBO ON TOTO ROBI TEBE...MAL BY SA UVEDOMIT LEBO JE TO STRASNY K.K.T !!!!! FUJ TAKTO SA SPRAVAT K JEDNEJ HOLKE....TO ANI K ZVIERATAM...

leerka

ahoj cristal, tak ten tvoj "priatel" je cisty chudak a curak.... ved z teba urobil uplnu trosku, tak sa dievca pozb ieraj a cim skor to s nim skonci ..takyto vztah nema vyznam a ani buducnost, ved teba len nici...snad si to uvedomujes, nie?takze sup sup prec od neho cim skor

aaaaaaaaa

Rychlo prec od neho, nestoji zato, najdes ovela lepsieho co si ta bude vazit. A to ze si zatial neprisla nato ze ta podvadza neznamena ze to tak nieje.

jajka001_

christal je to tvoj prvy vztah, ze? on ta nelubi len ta vyuziva aby nebol sam, zasluzis si niekoho lepsieho. rozid sa s nim zbytocne sa trapis a mrhas cas na ..... ktory si to vobec nezasluzi, miesto toho aby si bola s niekym kto si ta bude vazit. si s nim len zo zvyku. bojis sa samoty. ale s nim si ovela osamelejsia.

olivka

Prepáč ale trochu mi to zblbo tak Ti to píšem ešte raz v poriadku:-))

--------

Ahoj christal, ja viem ako sa to ťažko počúva ale vravím Ti opusť ho ešte kým je čas! Aj tak to raz nevydržíš, ale potom už budeš úplne psychicky na dne a zničí Ťa to. Ja viem aké to je ťažké, ale najlepšie bude ak na neho zabudneš a budeš ignorovať úplne všetky správy od neho. A začneš sa spoznávať s novými ľuďmi. Nejaký čas budeš síce len plakať a bude to bolieť, no časom zistíš že si nič lepšie urobiť nemohla. Po svete behá kopa chalanov, hoci nie dokonalých, ale určite si Ťa zaslúžia viac. Hovorím Ti to z vlastnej skúsenosti. Čím skôr tým lepšie. Tak sa drž a akokoľvek sa rozhodneš prajem Ti veľa sily a šťastia!!!

olivka

Ahoj christal, ja viem ako sa to ťažko počúva ale vravím Ti opusť ho ešte kým je čas! Aj tak to raz nevydržíš, ale potom už budeš úplne psycAhoj christal, ja viem ako sa to ťažko počúva ale vravím Ti opusť ho ešte kým je čas! Aj tak to raz nevydržíš, ale potom už budeš úplne psychicky na dne a zničí Ťa to. Ja viem aké to je ťažké, ale najlepšie bude ak na neho zabudneš a budeš ignorovať úplne všetky správy od neho. A začneš sa spoznávať s novými ľuďmi. Nejaký čas budeš síce len plakať a bude to bolieť, no časom zistíš že si nič lepšie urobiť nemohla. Po svete behá kopa chalanov, hoci nie dokonalých, ale určite si Ťa zaslúžia viac. Hovorím Ti to z vlastnej skúsenosti. Čím skôr tým lepšie. Tak sa drž a akokoľvek sa rozhodneš prajem Ti veľa sily a šťastia!!!hicky na dne a zničí Ťa to. Ja viem aké to je ťažké, ale najlepšie bude ak na neho zabudneš a budeš ignorovať úplne všetky správy od neho. A začneš sa spoznávať s novými ľuďmi. Nejaký čas budeš síce len plakať a bude to bolieť, no časom zistíš že si nič lepšie urobiť nemohla. Po svete behá kopa chalanov, hoci nie dokonalých, ale určite si Ťa zaslúžia viac. Hovorím Ti to z vlastnej skúsenosti. Čím skôr tým lepšie. Tak sa drž a akokoľvek sa rozhodneš prajem Ti veľa sily a šťastia!!!

kla.ra

povez mu ked budete lezat v posteli nieco o tom, ze tvoj byvaly ti to robil inak a ze to bolo lepsie, ze ci by to tak nemohol skusit...a ked na teba zacne kricat, sa ohrad ze robi to iste a ze ta to uz nebavi, ze nemas na to nervy, ale to co si povedala o tom byvalom, ze bol lepsi, je pravda :D nezaslizi si nic ine