Bio produkt na riedenie krvi

ja888

Mozno by stačilo vynrvhat zo stravymliecne výrobky a hlavne syry a jogurty. Tie zahustuju krv. A možno by som rovno vynechala lepok. Ale spravila by som hocico nevh ten jed na krysy nemusim brat. Za pokus to stoji. A jesy celkobo vela ovocia a zeleniny... (samozrejme ked uz netreba favat pozor na mnozstvo K...)

Majka923

Ja môžem odporučiť bylinnú zmes HT Kare, mne pomohla na krvný tlak, ale určite pomôže aj na riedenie krvi - -odkaz odstránený- :-)

oravienka1

Mala som trombozu na zápästí ľavej ruky, ktorá mi bola zistená náhodne.V ruke mám vrodené AV malformácie ciev.Liečim sa vyše roka,najskôr Fraxiparin 0,8 - 2x denne do brucha, potom do dnešného dňa Pradaxa.Po hĺbkovom rozbore krvi (Hemo medika Martin) sú výsledky také,že ani pozitívne,ani negatívne.SONO je OK.Moja lekárka zvažuje liečbu anopyrinom,ale nakoľko mám tých liekov viac,rozmýšľam o niečom prírodnom..Tekutín pijem viac ako dosť a počula som o skvelých účinkoch CHIA semienok. Má s tým niekto skúsenosti, resp.niečo iné? Poprosím správu na moju mail adresu. Ďakujem.

[zruseny35]

zdenka,.......... k tej slabosti by som vam doporučila brať chlorellu (majlepšie Green ways značka--s nou mam aj ja dobre skusenosti) Koli obrovskemu obsahu železa v prírodnej forme a vitamínov B .Pozbierate sa, do 2 mesiacov budete mat energie ako strela.(spolu s tou nahradou za warfarín )

[zruseny35]

Warfarín ,je jed ,ktorý sa pod iným nazvom podáva mysiam.
Najjednoduchsi bio-liek na riedenie krvi je jedno male chlpatučke kiwi dene :) -a tekutiny! (hustá krv je z mala tekutin v tele,lebo telo zo 75% tvorene vodou )Ak vam pojde kiwi už "hore krkom" ,stačí si sumivy celaskon(1000mg a viac ) pre diabetikov šupnuť do min.1l neperlivej,nemineralizovanej dojčenskej balenej vody na den.
Ja žijem bez warfarínu cca 5 rok,zatial ma "nešlahlo " :D
PS: za reakciu lekára,že ho nechcete brať nezodpovedám :)

Anti123

Mám problém s riešením krvi i napriek veľkým dávkam warfarinu 15 mg denne a aj po diétnejšej strave bez K sa neviem dostať k normálnym hodnotám a nechcem sa dať troviť. Mám hodnotu 1,8 dlhodobejšie. Prosím poraďte. Ďakujem.

mira

Vysoký obsah nasýtených mastných kysleín majú mliečne výrobky a mlieko. Tie sa pri týchto problémoch musia tak isto vynechať.

mira

zrazeniny sa tvoria posobením soli, masa, syrov a vajec zo stravy. Zriedenie krvi dosiahnete, ak miesto týchto potravín zaradíte občas max. 2x týždenne kúsok ryby. Doležité je jesť aspoň 4O % zeleniny, zbytok celozrnné obilné jedlá, strukoviny, semienka a trochu panenského oleja.
Doležité je vynechať živočíšne a stužené tuky, pretože nasýtené mastné kyseliny spolu so solou sú primárnou príčimou tvorby týchto zazenín.

zdenka

dobré ránko, prekonala som plucnu emboliu po pôrode dvojičiek, zistili mi vrodenú trombofíliu homozygotnú formu mutácie FV leiden........brala som asi rok orfarin teraz anopyrin ale necitim sa dobre som stale unavena a schudla som a preto chcem skúsiť niečo prírodné.. vie mi niekto poradiť s čím začať? ďakujem

RNG

Na riedenie krvi su dobre vsetky omega 3 oleje, odporucam napr zmes lanovy rybaci a borakovy, alebo len rybacie. Davka je asi lyzica denne, tj 3x3 1 -1,2 gramove zelatinove tobolky.
Znizenie lepkavosti krvnych platniciek mozno dosiahnut aj roznymi proteolytickymi (bielkovinnymi) enzymami, ako napr pancreatine, bromelaine, papaine atd.
Specialne silne, ktore dokonca rozbijaju aj krvne zrazeniny, nielen zrieduju krv su nattokinaza(z natto kvasenej soje) a serrapeptaza(povodne z hodvabnika, dnes laboratorne pestovanych mikroorganizmov)
Davka nattokinazy na rozbitie zrazenin je 3x2000 FU, na bezne zriedenie krvi staci 1x2000 FU.
Serrapeptaza je 3x30 tisic jednotiek az 60 tisic jednotiek, na udrzbu staci 2x30 tisic.
Aj Policosanol(vytazok z listov cukrovej trstiny na znizovanie cholesterolu) tiez mierne znizuje hustotu krvi, davka je 10 az 40 mg denne.