vtaci trus na akne???

mira

Mamine zmizlo akné, ak pritom nič nezmenila, to znamená, že sa škodliviny prestali vylučovať a začali sa ukladať. Často majú starší ľudia pod kožou vrstvu stuhnutého tuku, ktorá bráni prenikaniu na povrch. Majú suchú pokožku, i d keď jedávajú mastné. Nie je to ale dobrý stav.

shenya

mira
tak z toho vyplyva, ze takto sa bude moje telo ocistovat do konca zivota? je pravda, ze mam mastnu plet, ale mamine zmizlo akne okolo 20tky a ocino ho ani nemal. ja mam teraz 24...

carolline
uplne si vystihla to s tym jedlom...ze mozno by to aj tak nepomohlo

mira

Ak niekto jedáva tuhé tuky, cukor a hlienotvorné jedlá a akné nemá, tieto škodliviny sa mu nevynášajú na povrch tela a nevylučujú kožou, ale usádzaujú vo vnútri tela na orgánoch, cievach a tvoria cysty a iné typy usadenín.
Alebo sú to ľudia, ktoré majú z minulosti veľmi dobre vystavané vylučovacie orgány, ktoré stačia všetko škodlivé vylúčiť, ale takých je už dnes málo. Títo po čase prejdú do predchádzajúceho typu.

carolline

Ved prave, zbytocne sa budes obmedzovat v jedle a nakoniec to v tvojom pripade ani nemusi mat na to ziadny vplyv, je to individualne. Tak drzim palce aby ti uz nieco z toho pomohlo.

shenya

carolline
a ja neviem, ja sa chytim vsetekeho, co vyzera, ze by mohlo pomoct. tu stravu sa snazim upravovat, ale je to tazke, lebo jedlo milujem. a ked mam na nieco chut, tak mam problem odolat. s vahou nemam problem a cvicim, takze to na mne nie je vidiet. vody pijem vela, takisto aj zeleny caj, sladke vody nepijem. asi budem musiet spravit nieco aj s tou stravou...dik dievcata :)

carolline

Je to dane aj geneticky, hormonmi atd. Niekto je vsetko a akne vzivote mat nebude a zas na druhej strane mozes robit preto vsetko od upravy stravy az po lieky a tiez nepomoze. Keby na to bol ucinny pripravok tak asi akne nikto nema.

carolline

Ved rob ako myslis, len aby si infekciu nedostala. A z akeho vtaka chces ziskat ten trus? Roacutanne je velke svinstvo a nie je zaruka ze ti pomoze. Skus upravu stravy, hlavne menej tukov a cukrov ako pise mira.

shenya

mira
s tym jedlom mas pravdu, ze by to mohlo pomoct...ale nechapem, ze preco niektori ludia jedia cokolvek a akne nemaju.