Poradte prosim co mi moze byt?? :((

Príspevok v téme: Poradte prosim co mi moze byt?? :((
michaelle

Ahojte.pisem sem,lebo neviem,ci mam ist s tymto k lekarovi,alebo nie..Minuly tyzden vo stvrok mi zostalo v praci zle.Zacala sa mi tocit hlava,strasne rychlo mi bilo srdce,bolo mi horuco a hned nato zima,strasne som sa spotila a celkovo na odpadnutie,no stravila som na zachode asi polhodiny a nakoniec som isla domov.Zostala som doma cely vikend,v nedelu mi uz nebolo nic,len pocit na zvracanie zostal,v pondelok som isla do prace a zacalo to znovu.Znovu rychlobijuce srdce,spotila som sa ako somar a znovu hnacka a pocit na zvracanie.Vydrzala som to,ale odvtedy som doma.Nechcem aby si mysleli ze simulujem,..moc nejem,len celozrnne chlebicky a jablka.Bojim sa ze akonahle sa najem,pojde to von..neviem co s tym mam robit,mam tabletky na zaludok a caj,ale zatial nepomaha,moze to byt brusna chripka?Hlava ma boli,ale nos mam cisty a hrdlo tiez.Pomoc prosim :(
Zacinam mat toho dost..dnes pojdem asi do nemocnice,tentokrat uz neviem ci je to stres alebo nieco ine,stale ma boli na hrudniku a zacina ma uz aj hlava.Kazde rano mam hnacku ale len rano aj s pocitom na zvracanie.A to potenie neprestava,ked sa spotim,mam studene ruky aj nohy.Myslite ze by to mohol byt aj nejaky virus?zevraj v praci vsetci kaslu a boli ich hlava..ja uz naozaj nemam ponatia co mi je :( pomocccc:((

monika9

to tie kofeinove tabletky....aj ja som raz o jedenastej v noci zacala vracat a jak ani som nestihala na zachod dobiehat,to fakt aj do smetiaka som musela,no nestihla som aj hnacku som mala,len voda a voda zo mna isla,bola som na hadicke na gastroentrologii a nic mi nenasli,prehltla som aj tu blbu hadicku a nic. michaelle ma velmi zle zazitky z dectva,ta uzkost v nej uz rastla od malicka a teraz na nejaky nevinny podnet sa ozvala.....treba to liecit...

alicia

michaelle, nevedela som že nie si na Slovensku. Prečítala som si toho viacej o tvojich príznakoch v diskusii, je celkom možné že ti to začalo nevinným pokazeným žalúdkom alebo virózou, pretože to vzniklo náhle, pocit na vracanie a hnačky. Dostala si však strach, hlavne keď si v práci ako píšeš, to už súvisí z úzkosťou a panikou. Najlepšie by bolo vrátiť sa na Sk, a dať sa poriadne vyšetriť.

monika9

ahoj michaelle,sorry cez vikend som tu nebola,nechodievam sem kazdy den lebo ani to nieje dobre na psychiku ked dokola citas negativne veci,potom sa clove porovnava s ostatnymi aj ja som to na zaciatku robila a tiez som si myslela ze mam tetaniu a nemam ani naznak,bola som az dva krat na vysetreni,potom som si myslela ze je to nieco so srdcom,aj rakovina ma napadla....ale je to uzkost....Myslim ze aj u teba je to uzkost,ajmne to tak zacalo jak tebe...Moja ja som sa zo zaciatku hrozila noci,bala som sa zaspat ze umieram a tie stavy ako su zaplavy horuca,vnutorneho napatia ma v noci cca.o druhej budili a desili na smrt.Aj teraz niekedy zle spim,ale urob si caj s medovky a pi a uvidis zaspis,su aj caje na dobry spanok,neboj sa to aj s liekmi mozes....daj si kusok cokolady na vecer a kup si horcik! To isto maju.Muz nie je poliak,to ja som.Drzim ti palce,inak som z juzneho SK,tam som vyrastala a potom aj studovala vysku.

michaelle

Ahojcek,tak som teda skusila tie tabletky ale pomohli asi len troska.Lebo som zaspala o 11 ale okolo 4 som uz bola hore a zase s tym pocitom divnym a rychlobijucim srdcom a stale sa mi nieco prelievalo v crevach a nakoniec mi bolo zle od hladu.:( cokolvek robim staci ak vyjdem po schodoch a uz mi rychlo bije srdce.Citim sa slaba.:(mozno tuto noc zaberu lepsie..no a ja mam Kalms aj obycajne aj na spanie,ale obycajne (po 2 denne 3krat) neberiem teraz,lebo sa bojim ze zatazim zaludok este viac tak beriem len tie na spanie 3-4 hodinu pred spankom,len aby to povolilo zostali mi 2 tyzdne do prace a potom mam dovolenku A ako si mu povedala(opisala)priznaky?takze ma posle na vysetrenia?

zuzanka65

petuiimm, to som písala pre Michaelle, ale v podstate to isté odporúčam aj tebe. Podľa mňa je to nadmerný nezvládnutý stres a úzkosť. Tieto stavy som mala pred vyše dvomi rokmi a vrátili sa mi po smrti otca pred pár mesiacmi, to s tým spaním a strachom a strhávaním zo spania, ale už to prešlo.

zuzanka65

Ja som to vyriešila odchodom z Angl. Tu doma som hneď ako prvé dostala xanax a neskôr AD seroxat. Potom to už malo rýchly priebeh, začala som chodiť na terapiu. Už so ti písala pred pár dňami, že je to liečenie dlhodobé. Tým však nechcem povedať, aby si sa aj ty vrátila domov. Ja som mala tú možnosť, tak som šla. Opakujem, angl. doktori mi nevedeli určiť diagnózu, hlavne preto som odišla.
Ešte kým som sa vrátila domov, začala som viac oddychovať, snažila som sa ukľudniť, niektoré dni som preležala v posteli. Mala som zo sebou jednu knihu, Dale Carnegie Ako sa zbaviť starostí a začať žiť, čítala som ju a postupne som začala aj trochu lepšie spať. Už som sa nestrhávala. Aj keď mňa nepreháňalo, ostatné príznaky som mala ako ty.
Takže kľud, upokojiť sa. Skús si vygoogliť niečo o terapii úzkosti a paniky.