správni chlapi vymreli?

Príspevok v téme: správni chlapi vymreli?
stargirl

Mám taký problém, rada by som si našla na trvalý vzťah seriózneho, vzdelaného, dobre vyzerajúceho a zabezpečeného muža. Som pekná VŠ vzdelaná mladá kočka so skvelou kariérou a myslím že aj charakterom, len nemám šťastie na toho pravého. Buď medzi nami nepreskočí iskra, alebo sa mi nepáči a nepriťahuje ma, alebo toho v hlave veľa nemá, sex nula bodov atď. Viem že ideál neexistuje, očakávam len to, čo viem ponúknuť partnerovi ja. Zoznamky som zavrhla lebo ľudia aj tak nenapíšu pravdu, ženatí a kolegovia z práce neprichádzajú do úvahy. Je vôbec šanca nájsť normálneho chlapa na úrovni? Všetci sa mi čudujú že som sama, ale ja chcem len muža primeraného ku mne.

jajka001_

ono to tak byva ze nieco ocakavas, ziadas, a zrazu pride ktosi kto tieto podmienky sice vobec nesplna ale uplne ti vyrazi dych, zamota hlavu a zabudnes co si vlastne chcela...laska pride ked ju budes najmenej cakat

pre stargirl

ako si mozes byt tak ista tym co ponukas? nevravim, ze neponukas to co tvrdis. ale to si o sebe moze mysliet kazdy chlap, ze dobre vyzera, je inteligentny, zabezpeceny, atd. a pri tom nie kazdy chlap je naozaj taky, ved sama to tvrdis........a dobre ti radia. nehladaj. ked to pride, tak to pride.

stargirl

Ree, prečo by som nemohla od partnera očakávať to, čo ja ponúkam? Okrem toho, James Bond mi nie je vôbec sympatický :)

deeee

ja mam toho najspravnejsieho, este lepsieho ako James Bond...ale radsej ho tu neopisem, lebo by ste mi ho vsetky zavideli a chceli by ste mi ho prebrat:o)))

andy

Možno ho nevidíš,...písala si, že chceš, aby bol pekný....krása je relatívna....mne sa ani jeden partner na začiatku nepáčil, keď som ho spoznala ako človeka (kolega, kamarát z partie,...), pozerala som sa na neho inak a nechápala som, ako sa mi niekedy nemohol páčiť. Tak skús dať šancu aspoň na kamarátstvo aj tým menej nápadným frajerom

stargirl

Asi máte pravdu, ďakujem vám všetkým za príspevky. Von aj na kultúru chodím, športujem, len ten pravý sa mi schováva :))))))))))

Kirika

Sanca je, nevzdavaj to. Netreba to nasilu nahanat. Ked bude spravny cas, tak to pride. Nesed doma, venuj sa svojim aktivitam a on sa casom objavi.