Pomozte mi---prejedanie sa!

Príspevok v téme: Pomozte mi---prejedanie sa!
prejedackaa

caaafte no kde zacat ehm mam 69kil vysku 179cm a cem byt chuuuducka mat aspon 55kil ale daako sa mi nedari schudnut schudnem enze ma pemoze chut na sladke abo vyprazane aaa hoc aj o 1rnao si spravim hranolkace alebo natrepem do seba 2cokolady poradite ako schudnut? cvicit cvicim kolko mozem.stravovat sa stravujem zdravo len tir prejedackymi brania schudnut

evelina

Nechápem prečo chceš chudnúť, na svoju výšku máš ideálnu hmotnosť. Veď pri výške 179 cm a váhe 55 kg budeš vyzerať ako vychrtlá. Ostaň taká aká si, ale sa už neprežieraj, aby si skôr nepribrala ako schudla. A ak teda potom, čo všetko zješ, a nepriberáš, tak máš výberné spaľovanie a teš sa z toho!

jjjjj

no ale potom sa necuduj, ze ta prepadava hlad v neskorych vecernych hodinach, ked sa nestravujes pravidelne. zakladom je pravidelna strava. akoze sa to neda? treba si to tak zariadit, aby si si to vyriesila a nasla prestavku aj na jedenie, netreba zabudat na jedlo, potom to dohaname vo vecernych hodinach. ak si das do poriadku pravidelnost tvojho jedenia, aj tie nocne prejedavania sa skoncia.

prejedackaa

stravujem sa nepravidelne.-pravidelnejsie sa neda...ranajky o5tej, obed o16tej a vecera o 19tej...a cvicenie neprehanam ja by som nemala cvicit vobec

jjjjj

vzdy ked ta premoze chut na sladke, tak siahni po co najvhodnejsej nahrade, ako napriklad: ovocie, susene ovocie, nizkoenergeticka tycinka alebo pod. ale to vyprazane o 1 rano fakt nie je rozumne. kedy chodievas spavat? o 1 je cas, kedy sa ma spat a nie nocovat. stravujes sa pravidelne? pokial chodievas neskoro spavat, tak ak ta chyti hlad az takto navecer, taktiez sa snaz zajest si nieco zdravsie, ale urcite nie vyprazane. napriklad zelenina, hryzkaj si mrkvu, a pod. a s tym cvicenim to tiez neprehanaj.