Sudocream - krém na akné

Caki

Mne to veľmi ale veľmi pomohlo :) a aj pod make-up to používam :) nemám ani jeden pupáčik! :) používam to ráno, pod make-up a aj večer. Robí to zázraky :)

dd

ake napr.masticky mas na mysli?mne kozna chcela predpisat zineryt roztok, ale aj napriek tomu, ze je to len lokalne antibiotikum, tak nemohla, kvoli dojceniu..a moj nazor je(nehnevaj sa, ak sa nezhoduje s Tvojim), ze nie len antibiotika dokazu pomahat..ako som uz napisala, jednemu pomoze to, druhemu ine..kazdy sme iny, tak ako jedny a tie iste antibiotika(lieky) neucinkuju na vsetkych ludi rovnako..

o

dd, nemyslím antibiotiká - lieky, ale mastičky. ak máš zapálené vyrážky, len antibiotická masť ťa zbaví zápalu.

dd

nechcem sa zastavat nicoho, nikoho..ale preco by len antibiotika mali pomahat?tak ako kremy, maste a pod. aj antibiotika su chemika..jednemu zaberie to, druhemu ono..ja som bola u koznej a tiez mi chcela predpisat antibiotika..ale nemohla, lebo som dojcila dcerku..tak mi musela predpisat nieco ine..

ili

sudokrem nepomáha. nie je to atibioticky krem. ten vám môže predpísať len lekár. také ako sudokrém je aj repíkový krem, nechtíkový krém,
zincová masť, calciová masť, propolis, ichtiol. sudokrém som mala a nič ale nič nerobil. A na fľaky nepomáha vôbec. Ja na fľaky mám biodermu - krem na pigmentové škvrny. Už po týždni som ich mala svetlejšie.

hannah

....toto nepomáha, babatkam sa s tym rite natieraju, toto nie je na akne, skusala som vsetko, skoda penazi,ja som sla radsej koznej, na tvari nema ani jednu vyrazku

miska

ahojte..mam 17 a tiez mam na tvari akne a fliacky po akne...neviem uz co mam pouzivat, takze hovorite ze tento sudocream je dobry??a nevadi ze sa pouziva na zapareniny?

jerssie

sudocream sa v uk masovo pouziva na babetkovske ritule... velmi dobre to je na popaleniny drobne alebo aj rezy. Akne? neskusala som neviem..