Vstupujem do bludného kruhu? "STOP"-kým je ešte čas...

Príspevok v téme: Vstupujem do bludného kruhu? "STOP"-kým je ešte čas...
stratená

Ahoj všetci.
Netuším ako začať ale skrátene...meriam 163cm a vážim 47kg. To je celkom normálne. Čo je však horšie, čoraz častejšie sa zamýšľam nad tým, že proste prestanem jesť a začnem mať konečne aspoň svoje telo pod kontrolou.Mám 16 ...o par mesiacov 17. Proste jedlo mi cez deň až tak veľmi nechýba. Čoraz častejšie jem menej a menej..VIEM! že mam tlste brucho, proste hnuuus tak čo budem pisať,,,a do stehien tiež začínam naberať,,,cvičiť sa mi neoplatí lebo zbytočne si len spevním nechcené svalstvo. Všímam že tu píšete čo jete na ranajky ..obed...atd...tak napisem aj ja svoj dnesny jedalnicek...
Ranajky:Croasant cokoladovy +caj
do obedu nic..na Obed:totalne maly kusok torty(akoze ochutnavka)potom som si dala tak kolo 16:00 cokoladku Deli..
večera-Dva pečené vajcia
A celé dni pijem čaj. Keď to zasýti malé deti tak preco nie aj mna?..da sa to..
V podstate mne sa ani nechce jest....A inak cez týžden Ranajky nemám , len čaj alebo kávu a potom na Obedy- mam v škole ale polievky nejem vôbec..a na obedy uz chodit nebudem som sa odhlasila.- dôvod?nechce sa mi...a na večere mam kedy ako ..niekedy nič a niekedy zjem fajnu slaninu alebo vypijem kávu a učim sa do noci...taak co si o tom myslite?

silvus3

Stratená, veď Ty máš úplne desný nezdravý jedálniček, to je najľahšia cesta k pomalému metabolizmu, pri ktorom celkom iste priberieš už pri minimálnom jedle. Mám to odskúšané, ja som si tiež pošahala metabolizmus a teraz priberám aj z jablka...Skús radšej jesť po celý deň, ale pravidelne a v menších dávkach

stratená

a že malé deti zasýti čaj to viem preto lebo keď malému bábetku treba schudnut lebo ma sklony k obezite tak pije po celý den čaj prípadne aj nejakú kašičku. To viem celkom určite.
A samozrejme, že si uvedomujem ze ma čaj nezasýti ale polovicu pravdy na tom je. Zasýti aj nie.

hmmmm

nikdy nepochopim, ja mam pri vyske 164 cm, 51 kil a rada by som este pribrala, pretoze ludia, co maju aj nejake kilo navyse byvaju stastnejsi, stale viac sa mi to potvrdzuje. Ked pride nejaka choroba, schudnu a neskoli ich to tak ako mna. Zdravie je len jedno, ani neviete o com prichadzate. Vy nezijete, ale prezivate.
Preco to robite? Chcete sa pacit len a len sebe. Ako mozete v budusnosti niekoho milovat, ked budete hladiet len na svoje kila? ZIVOT JE O INOM. Raz budete velmi plakat, o co vsetko ste prisli. Vidite to uplne obratene, ja Vas chapem, ale dievcata ZITE konecne, nie ako vychrtliny ako normalne baby!

stratená

sunshine
vlasy vypadavaju, koncentracia- na nic
problemy s pletou vo zvacsejen miere, lamavost nechtov...ladove koncatiny....zacina..a tak ja nie ze chudnem ale nechce sa mi jest

sunshine

len tak namatkovvo, aka "fesanda" z teba coskoro bude, stratena: hrozny stav pleti, vypadavajuce vlasy, mrtve oci, stazena koncentracia, mizerna motorika, viditelne chlpky na tele, permanentne bolesti brucha a pocit, ze si v chladnicke... a tym to len zacina.ale ved co, hlavne, ze sa zmestis do gati velkosti XXXS, vsak:-(

lizanka

tvoj jedalnicek je desny, ty ani nemusis schudnut lebo sa ti spomali metabolizmus, ale si na najlepsej ceste k podvyzive-absolutnemu nedostatku vitaminov mineralov a zivin. ked ti zacne chradnut telo, bude neskoro lutovat

jajka001_

stratená, čaj male deti nezasyti to kde si nabrala? okrem toho male deti zjedia toho tolko co dospeli lebo rastu. ty este rasties tiez. si chuda s kym sa porovnavas??? preber sa a zacni normalne jest, co ti pomoze ked este viac schudnes?? akurat budes mat zdravotne problemy.

puma127

KOMU NIET RADY TOMU NIET POMOCI plati to pre vsetky dievcata ktore su zufale zo svojej hmotnosti a vahy.PUSATE,ak chces byt ZDRAVA,DOSPELA,AJ TROSKU PRSIA NA HRUDI,AK CHCEM MAT MENZES,AK CHCES NAPRAVIT METABOLIZMUS,AK NECHCES BYT PO 40KE TUCIBOMBA TAK SA TERAZ NERIAD SVOJOU VAHOU !pozri kolko nevihod ziskas ked s tym neprestanes,hoc ty si z ppp a bulimie visla,nepozeraj na vahu si vo vivine este rok co mozes napravit !co ty na to?:)

pusate

tak týmto si ma totálne zdeptala:((((
vážim tolko,čo ty pri výške 152cm:(( a ked sa už ty cítiš taká tučná,tak ja som proti tebe úúúplnáá tučibomba:(((((((!!!!!!!
a to som pred 2ma mesiacmi ešte bola 37kilová vychrtlina:(( mala som anu, a skoncovala som s tým,bo mi to zničilo zdravie, tak s tým račej nezačínaj,bo zle dopadneš!!!a nemáš ani dôvod chudnúť,sak si CHUDAAAA!!!!!!!!!!!