a čo viete napísať k riťke

zajačica

my sme to mali iba raz, ale bolo to ake zvlástne ako nie ze by to bolelo.. lebo sme boli pripraveny, ale bolo to zvlastne a ja som vlastne nic necitila, iba ze sa mi daco pcha do zadku..:Dto bol vtip, vazne a potom ked to skoncilo ,tak mi trvalo dva dni kým si moje ,,zvierace,, zvykly na vecko. No neviem nemala som z toho nic, a tie zenske v eckach ktore ujukaju, to ich nemoze az tak vzrusovat, tomu neverim. Iba ujukaju a nic necitia.. preboha to nie je vagina ale proste nieco iné. Nechápem.

ksl

Jedine sa poriadne vzrušiť a potom veľa krému,on musí veľmi pomaličky postupovať,ten otvor a tie zvierače sa prispôsobia.Mne pomáha a správne uvoľňuje,keď si pri tom jeho jemnom dorážaní dráždim klitoris. Nás tento sex vzrušuje obidvoch a máme tiež problém sa hneď neurobiť.

hmmmm

ahojte nam sa to raz s mojim podarilo, proste nahodou to vklzlo do tej druhej dierky a to som bola strasne vzrusena a uvolnena.. poviem vam mali sme orgazmus za 2 minuty ja aj on, co nam normalne trva kolo 20 min;-) ale ked sme to po case chceli skusit znova, uz to neslo..mna bolelo, nevedela som sa uvolnit a bolo to neprijemne, on sa tam nemohol dostat a ked videl ze mna to nevzrusuje tak z toho nic nebolo.. skusali sme aj gely a nic:-( nema niekto nejaku fintu ako na to???