aky krem je ten naj?

tela

Hdratacne kremy vobec neskodia v mraze, je to len blba fama, len az tak neochrania tu plet. Pocula som aj nazor ze voda zamrza v pleti :-) Na zimu by sa mali hutnejsie-mastnejsie kremy pouzivat, aby sme plet chranili pred stiplavym mrazom. Oni totiz vytvaraju ochranny film na pokozke.

suns

ja som si kupila Avon hydra radiance a vobec mi nevyhovuje, vyhadzala som sa z neho.. Dufala som, ze budem mat rozziarenu hydratovanu plet, a prave naopak. ach, nemam dobru skusenost s kremami od avonu.. Super je garnier cerveny na extra suchu plet.

musska

ja tiez pouzivam AA kozmetiku z lekarne a som spokojna. A zima ma pravdu, ked su vonku mrazy, nemali by ste mat hydratacny krem, skodi to pleti. Ked ste doma, v teple, v pohode, lenze ked pojdete von, dajte si nejaky iny, su kremy aj specialne do zimneho pocasia.

sonka

zima... ak má niekto raz suchú pleť hydratáciu vo forme krémov jej dodať musí, či už v zime alebo v lete, takže s tebov nesúhlasím. Vlastne odborníci mladej pleti, čo je do 20 rokov odporúčajú opleŤ hl. hydratovať.