podobnost tvari

[zruseny12]

tiez som sa s ex podobala,vela ludi nam hovorilo,ze sme ako brat so sestrou...
tiez mam taku usmevnu prihodu,raz sme stali na stanici a drzali,sme sa za ruky...atd.
a vedla stala sestra so spoluziackami,oni nevedeli,ze je moja sestra,a tie spoluziacky sa zacali rozpravat o mne a ex,ze....CO TY DVAJA SU TEPLY,ALEBO CO?ZE SA DRZIA ZA RUKY A DAVAJU SI PUSY...dost som sa na tom pobavila,ked mi to sestra hovorila,a ked im povedala,ze spolu chodime pozerali ako na zjavenie...
tiez si myslim,ze su to len nahody,ze sa na seba manzelia podobaju.../alebo ludia,co spolu chodia.../
ja som sa s nim rozviedla,ale keby nebol urobil,co urobil,boli by sme spolu do dnes...

eliska

no my s manzelom sa tiez na seba podobame, uz mi to povedalo viac ludi...ale podal mna je to len nahoda a este sa mi stala taka usmevna vec, ze raz sme boli niekde ja, manzel a moj otec a otca sa pytaju, ze to je vas syn?podobate sa...ale tak zase manzel robi u mojho otca uz asi 10 rokov, mozno je to tymi rokmi:o)

marisssa

samozrejme a ked nenajdem chlapa,co sa na mna podoba(teda aspon trosku),tak ostanem stara dievka!? lebo s ostatnymi(co sa vobec nepodobame) sme si nie sudeni?! teray co mam priatela, absolutne sa nepodobame,ale klape nam to..tak ozaj nechapem,co su to za bludy..ked je to vedecky dokazane, rada by som si precitala nejaky odborny clanok o tom..inak budem aj nadalej skepticka...

liona

Videli ste par Marketa Irglova a Glen Hansard, ktori vyhrali oscara? Ich podobnost bola vazne zarazajuca a pritom su z uplne inych krajin.

for lionka

for dada:
Niekedy ma úplne zarazí inteligencia ľudí. for dada- nie každý partner má túto podobnosť, iba tí, čo sú si súdení :)
"kapišto"? Nemusíte veriť, ja som si to nevymyslel, existujú knihy, štúdie a niekedy sa stačí poobzerať vo svojom okolí a u svojích známych a byť trošku všímaví, len ľudia nechcú počuť "pravdu" iný názor, že ak sa oni so svojím partnerom nepodobajú nie sú si súdení, to neznamená, že s partnerom ktorý nevyzerá akoby vás jedna mater mala, nemôžte byť šťastní a nevynde vám to. Lionka sa pýtala, ten čo vedel odpovedal, tí čo nevedeli, len posmešky si robili a vypisovali, že tomu neveria. Nebráňte sa novým vedomosťiam a zisteniam posmeškami a zavrhovaním.

lionka

Pre for lionka, to si presne vystihol, lebo on ma blond vlasy a ja tmavohnede a oci ma modre a ja zelene, ale mame rovnako vyrazny nos, oci, plne pery, nevyraznu bradu, aj okruhly tvar hlavy. To nam vsak povedali ti druhi, ktori poznali len jedneho z nas, mna by to predtym nenapadlo, ze sa podobame.

for lionka

Pre ostatných ktorí tomu neveria, pretože o tom ešte nepočuli, je to vedecky dokázané a ako som už písal existuje o tom aj kniha, neviem však názov, treba skúsiť vygooglovať. To nie je podoba v tom, že ja mám modré oči a blond vlasy a aj môj frajer taký bude :) písal som o tom, že ide o tvar!!!! nosa, obočia, očí, úst, nie o farbu, farba s tým nemá nič spoločné. Napr. si všimnite Victoria Bachem s manželom majú tiež spoločné črty tváre atď. Takýto vzťah obvykle prekonáva všetky problémi aj Jenifer Aniston a Brad Pitt sa na seba podobajú, preto sa aj Brad k nej raz vráti :)

lea

praveze partneri sa maju fyzicky doplnat a nie podobat. preco sa preto napr. Borisovi beckerovi pacia mulatky? lebo je to lepsie pre ich buduce potomstvo. budu mat lepsi pigment ako Boris :)

lionka

Dakujem vsetkym, hlavne vsak for lionka. Presne zistil, co vlastne chcem vediet. Ked nas niekde spolu stretli, pytali sa, ci som jeho sestra alebo opacne. To sme pritom boli spolu iba mesiac a len sme zacali spolu chodit, predtym sme sa poznali len 3 tyzdne. Zaujima ma to aj preto, lebo po 2 rokoch sa so mnou rozisiel, s tym, ze chce ostat kamarat. Nemali sme velke problemy, ale odovodnil to tak, ze uz nechce vztah, ze teraz chce slobodu. Uz sa stalo takymto ludom, ze sa rozisli? Ako to potom s nimi dopadlo? Vratili sa k sebe alebo nevratili? Dakujem.