opuch zuba a kojenie........

tina

dakujem andy,uz ma to preslo ved ani neviem kde by som dala malu keby som tam sla...ale jak pisem dobra rada nad zlato...aj synatora obcas pobolieva a opucha...

andy

V nejakej nádobe si zohreješ soľ, neboj, neprihorí, zabalíš ju do handričky a vyskúšať teplotu na líci, treba počkať, ak by pálila, nech trocha vychladne. Potom si to tam drž, až kým budeš cítiť teplo (cca 10 minút), môžeš sa s tým aj pohybovať po líci, ja som si na druhý deň aj pritláčala na miestach, kde som cítila hnis a úplne mi to zmizlo. A teba to už prešlo, alebo sa nakoniec išla k zubárovi?

andy

Tina, možno je už neskoro, ale snáď aj do budúcnosti. Ja som to mala pred 2 týždňami (síce nekojím, ale bol víkend) a dala som si zohriatu soľ na opuch, aj 3-4 krát denne a odpuchla som. Soľ vyťahuje zápaly a opuchy

nellka

Tina, mala som taký istý problém...ešte aj atb som musela brať, čo budeš musieť asi aj ty...a malú som kojila, nebolo jej ani mäkké "f". Zajtra nezabudni povedať, že kojíš, aby ti dali také atb, kt. dieťaťu neškodia.

tina

dakujem,ale problem je v tom ze bola sobota dnes je nedela a u nas neni zubna pohotovostna.vacok mi praskol hnis som povypluvala ale opuchlo mi to este viac cele lice.mne by to nevadilo ved pojdem k zubarovi zajtra,len o malu sa bojim aby sa nejaky hnis nedostal do mlieka...???