Neskore chodenie u dietata

Príspevok v téme: Neskore chodenie u dietata
julka 33

Naš syn ma 18mesiacov.Nechce ešte sam chodit.Samozrejme chodi spridržanim sa za jednu ručičku,alebo pri nabytku.Nema však odvahu sa sam pustit.Naš pediater nas stale uistuje že zatial je to v poriadku.Mame mu verit,nie sme velmi premotivovani na jeho chodenie? Ma niekto podobne skusenosti? Napište prosim.

vierka

ja som začala chodiť,ke´d som mala rok a pol.Chodili so mnou kade-tade po vyšetreniach,a ja,bola som len pohodlná,a naši stavali v tom čase dom,tak sa mi nemali čas venovať.

jajka001_

opytala by som sa viacerych doktorov. ja som chodila s malym na cvicenie lebo pohybovo meskal podla tabuliek tak o dva tyzdne a cvicitelka sa tvarila ze je to dost vazne. mal slabsie rucicky a nepretacal sa. maly to rychlo dobehol a dokonca ostatne deti aj predbehol. behal ako desatmesacny. v zahranici vacsinou tieto veci neberu velmi vazne. stretla som tam jednu mamicku z rakuska jej mala mala tusim tiez rok a pol a tusim ani po stvornozky este nechodila. rakuskim lekarom sa to zdalo v poriadku, slovenskym katastrofalne. nie ste z Bratislavy? boli ste aj na neurologii?