neporiadok v byte

Príspevok v téme: neporiadok v byte
kolegyna

kolegyna mala uraz, musela som s nou ist k lekarovi a potom ju zaviezt do jej bytu. zije sama. pri vstupe do bytu ma oblial studeny pot: taky strasny neporiadok a spinu som v zivote nevidela. nemozem pochopit, ako moze niekto zit v takom bordeli. kupelna, kuchyna a wc - to si nedokazete predstavit. pracujem v banke a kolegyna ma pomerne vysoke postavenie. dba o seba a posobi dojmom elegantnej a upravenej zeny. to, ako vyzera jej byt, mi k nej vobec nepasuje. nie je to kratkodoby neporiadok, je to spina a hnus. na tejto adrese byva uz niekolko rokov. vzdy dbala o to, aby za nijakych okolnosti sa nikto z kolegov nedostal do jej bytu, teraz sa to nedalo obist. poznate niekto takyto pripad? je vobec mozne, aby dospela zena takto existovala? nie je to nejaka porucha?

gazdinka

cez víkend som umyla okná a dvere, vyprala záclony, rozmrazila chladničku a mrazničku, upratala špajzu. ešte mi ostali skrine a šuflíky. všetko ostatné priebežne upratujeme, takže keď dám do poriadku skrine, mám predvianočné upratovanie za sebou. potom už len napiecť, uvariť a môžeme si sadnúť k štedrovečernému stolu. dá sa to zvládnuť aj bez stresu.

jajka001\\

upratujem priebezne cely byt ale napriek tomu mam rada ten pocit, ked na vianoce mam istotu ze je vsetko cistucke a upratane. som tak zvyknuta od malicka, jednoducho to mam rada. a vobec ma to nestresuje, naopak.

aduliena

Ten kto si pravidelne upratuje byt alebo dom aspoň raz týždenne, iste sa nemusí pretrhnúť len preto, že idú Vianoce. Veď umyť okná a tepovať koberce sa môžu aj inokedy, nie len vtedy, keď idú sviatky. Načo sa zbytočne stresovať? U nás to tiež tak voľakedy fungovalo. A aj tie klasické upratovacie soboty. Ale s tým sme skončili. Upratujeme priebežne cez týždeň a je to ok.

reee

mudraa-a to si sa naucila pisat sama,ci aj ten prispevok pisal tvoj muz,aby si sa nepretrhla.ale sam si je na vine,ak mu to takto vyhovuje,niekto iny by len kvoli tvojej suske s tebou nebol.

vierka

mudraa,perfektný nápad.Niečo za niečo.Asi by som nechcela,aby uprataoval vždy a všetko,len keby po sebe upratal.MILUJEM hodenú osušku pri sprchovom kúte tak,ako z neho spadne.Ale ako vraví tuším manželka,keby len toľko toho bolo.Hlavne že sme zdraví.Ale s tým sexom to je fakt dobrý nápad.Možno ako darček pod stromček?

mudraa

ja vobec neupratujem, ani ma nehne. robi to moj muz, aj tak sa v praci nepretrhne. pre mna je najvacsia drina sex s nim. tak ked chce sexovat, musi si to odpracovat inaksie. kedze by najradsej sexoval kazdy den, naucil sa upratovat, prat, zehlit, varit. ma co chcel.

bobika 1

to mame asi kazda taký problem, moj ma zase dlhe vlasy a pravidelne ich zbieram z vane a podlahy v kupelni, to jedina vec ktora ma vytača ale zase si v duchu poviem ked len toto.........tak to už ani neriešim.

manzelka

ja som vydata 20 rokov a mojho muza sa mi nepodarilo prevychovat. davno som sa vzdala, obcas si zaprotestujem, ale je to zbytocne. jeho mama mi povedala, ze ked bol mlady a byval rok vo svojom byte sam, tak tam rastli hriby na spinavom riade a v ruksaku mal plesnive spinave oblecenie, ktore sa mu nechcelo ani vytiahnut. aj mu tam zhnilo. upratovat mu chodila sestra, lebo vedela, co je za neporiadnika. co je vsak sokujuce pri takom bordelarovi, je nesmierne fajnovy na svoju osobnu cistotu. pokojne strci pouzite ponozky, vreckovky alebo kelimky od jogurtu pod kresla, nikdy po sebe nezatvori skrine alebo sufliky, ale sprchuje sa stale a zuby si umyva skoro hodinu - vselijakymi medzizubnymi kefkami atd, pouziva usne tampony... je to nepochopitelne takato kombinacia.