Dievca nema zo sexu nic

Príspevok v téme: Dievca nema zo sexu nic
tomasd

Ahojte, chcem Vas pekne poziadat vsetkych o vas nazor. S priatelkou sme spolu skoro roky, velmi sa lubime, rozumieme si takmer vo vsetkych oblastiach,len v otazke sexu nam to neklape. Velmi ju lubim a snazim sa ju uspokojit po kazdej stranke a teda aj tej sexualnej. Som jej prvy sexualny partner, obaja mame 21, ja som uz mal predtym 2 sexualne priatelky a tam problem nebol. Teraz neviem moju lasku nijako uspokojit a to nehovorim o orgazme. Trapi ma,ze to nejde ani prstami,jazykom ani pri sulozi. Nic to s nou nerobi,proste ju to vzrusuje iba minimalne.Snazi me sa aj o atmosferu, vanu, predohry, pohar vinka, komunikujeme o tom.Ale vysledok ziaden,neviem ju vzrusit,a opakujem,u mojich byvalych priateliek nebol problem..skuste nam prosim poradit..budeme vam vdacni obaja..

tomasd

dakujem vam vsetkym moc pekne za podporu..ved to je to,asi to chce trpezlivost,len obcas to tak prijde luto..ale snad to treningom pojde:)

alirsko

Ahoj Tomáš,je skvelé,že si taký pozorný a ako písali dievčatá predo mnou,že sa nestaráš iba o seba:))!!!!!!Ja som to mala podobné nie,že by som nebola vzrušená ale necítila som všetko tak intenzívne ako teraz po 4 mesiacoch,podla mna ju musíš snazením sa urobiť citlivejšou nevzdávaj sa po niakom čase sa stane citlivejšou na tých miestach uvidíš!!ja som to mala presne take isté,pred mojím terajším frajerom som mala na dialku iba jedného takže som nemala sexuálny kontakt tak často,okrem toho,že som pred tým nikdy nemala orgazmus!!!
neobávaj sa chce to TRPEZLIVOST!jedného dna z nicoho nic prisiel moj prvý orazmus a bolo to úžasné ani sme už nedúfali...a teraz ho mám zakaždým aj viac krát,držím ti palce pokial sa lúbite zvládnete to,vela trpezlivosti ved je to krásne,pa:))))

orgi

Moja kamoska je na tom rovnako... nikdy nemala pri sexe orgazmus, vylizat sa nechce dat a neskor sa pred sexom ani nevzrusila, takze isla "nasucho".Zistila vsak, ze ju vzrusuje, ked je k nej partner tvrdy, pevne ju chyti,pritisne, plesne....skuste este hladat

ikuska

mno my a priatelom sme Mali ten isty problem...skus pockat ..u nas sa to zmenilo z nicoho nic teraz mavam viacnasobne orgazmy...

elka

tomáško, mať ťa tak doma :)
ale neboj, naučí sa. a nezabudni, nemysli len na ňu ale aj na seba.
viem si citlivý a pozorný, ale aj ty musíš mať niečo z toho. málo mužov myslí viac na žaenu ako na seba. mala som pár priateľov, ktorý keď sa urobili, ani si nezmysleli, či som sa aj ja urobila. po ejakuácii bol koniec.
a nikdy sa ani neopýtali, že čo cítim, ako to prežívam... klobúk dole pred tebou. pa

tomasd

dakujem elka, ved to si myslime aj my,ale nejde len o orgazmus..to nieje ciel..ale bojim sa,ze nas to casom omrzi ked tam nebude iskra,tuzba, prijemny pocit, vzrusenie..keby ju to aspon vzrusovalo..myslis ze by pomohlo,keby zacala sama masturbovat a spoznala sa trochu?

elka

ma napadlo: skús, žiadna atmosféra, žiadna jemnosť, trošku " drsnejšie" , rýchlejšie, tvrdšie. Skús jej pevne chytiť ruky, vlasy, strhni oblečenie.
Možno ju vzruší práve to.
Také malé " znásilnenie"

elka

to sa stáva. časom sa naučí užívať si.
aj keď orgazmus nikdy nedosiahne, láska je predsa o inom. stačí, že sa ľubite, ste spolu. aj sex bz orgazmu je krasny. je to blízkosti toho druhého.