nechut na oral

Príspevok v téme: nechut na oral
mišo

Prosim vas, poradte mi co ma robit ked pri or.sexe mi partnerkyna vagina strasne zapacha, nedavno bola aj u dr.(na prav. prehliadke)a je v poriadku, pred sexom(oralnym)sa vzdy aj osprhuje. S predoslou partnerkou to bolo super. Nechcem prist o priatelku, pretoze ju lubim a budeme sa aj o par tyzdov brat.

saiso

Na očistu organizmu je najvhodnejšia očistná diéta,teda jesť zeleninu a ovocie a piť nesladený zelený čaj a minerálky.Výsledok sa prejavý až po niekoľkých dňoch.

:-))

serena - tak to sa mi zda fakt divne...
ked sa mozem opytat, kolko mas rokov?
ta cytologia - neviem presne, ale zaobera sa bunkami...
vysledok sa vhodnoti podla 4 stupnov...ked mas 1 alebo 2 to je uplna pohodka..3 a 4 su uz horsie...
ale vsak doktorka by ti to mala vsetko vysvtelit!!!

serena

:-)) nikdy mi ziadnu citologiu nerobila. ani neviem, co to je.naco je to vysetrenie? na nejake zapaly?mozem ju sama o to poziadat?asi bude lepsie len sa stazovat na ten zapach a vari u to napadne samu.ona vzdy len pochvali,ze vsetko je rozlozene ukazkovo,maternica a ostatne,velkosti,ze su dobre a bodka.nikdy mi na nic test nerobila.len raz pozrela,ze najaky zapal pri vchode,dala atb a to bolo vsetko.ani mi nezistovala o co ide.

:-))

serena - nikdy ti nerobila vysetrenie? to je divne.. klasicka cytologia + neviem co k tomuu este robia...
ale povedz jej ty aky mas problem, hlavne jej povedz ten zapach, to hned bude vediet co to je, tak urobi take vysetrenie ake treba...
ale ta cytologia je inak bezna zalezitost...

serena

vdaka,ani,jedla som vela ATB a mam znizenu imunitu.a to dost nizku.chodim s nou k imunologicke. takze mi ma urobit vyter? lebo mito nikdy nerobila.vzdy je vsetko ok.nezda sa mi jej vysetrenie,ster mi nikdy nerobila. ake vysetenie by teda mala urobit?

:-))

serena - ten rybaci zapach je uricte bakteria..nepoviem ti teraz presny nazova, ale je dost bezna...
nech ti doktor urobi testy a tymi sa to potvrdi, preliecuje sa aj partner...
je sposobena antibiotikam, znizena imunita...
a ten zapach je silnejsi v spojeni s tym ked si vzrusena - s tym co vylucujes...

serena

ja tiez,vytok mavam,ale toje vraj normalka,asi dozivotne,nezapacha,je priesvitny,nesvrbi ma tam nic.ale zapacham jak po rybe len pri sexe,alebo ked sa sama urobim.nechapem to,ked inak vôbec problemy nemam.ani zapal.vytok nezapacha nijako. uz ma to hneva,co este urobit.
umyvam sa normalnym mydlom alebo cistou vodou...ten laktacid nepouzivam.moze to byt len v tom?sa mi to nezda.pred rokom som ho tiez nepouzivala a zapoach nebol.naozaj staci ten gel a vsetko sa vyriesi?