hanbim sa za nee

Príspevok v téme: hanbim sa za nee
nika...

Ahojte. Chcela by som sa vas spytat nieco ohladne prs. Mam totiz C-cka az D-cka /podla strihu podprsenky/ co mi dost nevyhovuje uz len z toho dovodu, ze si tazko kupujem plavky, vela triciek mi nesedi a pod. Ale to by som este prezila, horsie je ze ich mam ovisnute! Len nechapem preco? Ved mam len 19rokov, vtedy by mali byt este krasne a pevne nie? A ja vyzeram ako by som vykojila dvojicky :((( je mi z toho nanic, na plastiku sa bojim ist /a ani peniaze nemam/ takze to som vylucila, len fakt neviem co robit? Som jedina alebo ma este nejaka baba takyto problem? Strasne sa hanbim aj sama pred sebou, som zufala :/

andrej29

aehre: ja sa viem vcítiť do vašej situácie, pretože...

nika...: ...som donedávna mal dlhoročný vzťah s partnerkou, ktorá mala väčšie a ovisnuté prsia.
Priznám sa, zo začiatku mi to troška vadilo, neskôr sa mi však začali páčiť a to až natoľko, že som partnerku neustále obťažoval :) nech si občas nedá podprsenku a nakoniec sa jej zapáčili jej vlastné prsia a je spokojná.
Takže úprimná odpoveď je: áno, páčili by sa mi aj ovisnuté prsia, keď niekoho milujem, páči sa mi, aký je.
Chudnutie je ošemetná vec...
Ženské telo podobne ako mužské distribuuje telesný tuk na miesta tela v množstve, aké mu predurčuje genetika.
Prsia sú takmer výlučne zložené z tukového tkaniva, ktoré sa nedá zničiť prirodzenou cestou, teda diétou sa tukové bunky len zmenčia čo má za následok jav, kedy sa budú prsia zdať opticky ešte viac ovisnuté.

ewitkaaa: Máš pravdu, ak už ísť na tento zložitý zákrok, až po odkojení, nakoľko môže dôjsť k poškodeniu nervov v oblasti bradavky a jej znecitlivenie.

ewitkaaa

ahoj nika, ja mam tiez D-cka, a tiez ma obcas stve, ze nemaju taky tvar pekny a ze nie su az take pevne. Je sice pravda, ze v podprsenke je to bomba,ale aj to mam rpoblem kupit podprsenku, ktora by riadne drzala a aby robila aj pekny tvar. JA sa akoze na velkost nestazujem, hoci trapi ma ze ich nemam ako "lopticky" ako niektore baby s mensimi prsiami. Ale co poznam baby ktore maju sice male ale pevne prsia, tie by hned menili s nami. Na tvojom mieste by som sa snaila na to nemysliet, ked mas velke prsia, je normalne, ze ti nebudu take pekne "stat", nemas silikony, ale maz ich prirodne. No a s tou plastikou a zmensenim. TAk v prvom rade baby by som pockala az kym odrodim a odkojim deti. Uz keby som sa dala na palstiku (co ja by som sa nedala), tak by som sa bala, ze by som mohla mat problemy s kojenim a taktiez je otazkou ake prsia zostanu po kojeni. Takze plastiku rozhodne az po detoch. Neriskovala yb som to skorej. Ale niki, pacis sa svojmu priatelovi taka aka si. Ten moj miluje chytat tie moje, aj ked nie su dokonale,ale apson ich citi v rukach a nikdy neohrdne mojim vystrihom. No vies, kazdy chce to co nema. A stym chudnutim, no ja ked chudnem, väcsinou mi vzdy padnu dole trochu prsia, ale nemyslim si, ze plati to, ze najprv sa chudne z prs. Asi to zalezi od konkretneho cloveka, ze z kadial mu pojde tuk prec. Urite si mlada, nerob si zo svojich prs komplexy, ale rob z nich prednosti. Urcite s anajde kopec bab v tvojom okoli, ktore by za tvoje prsia vrazdili., A ako si sama povedala, nikto nie je dokonaly.

nika...

andrej29 dakujem za povzbudenie, mam priatela a ten mi za ne sice nikdy nic nevravel, ale na druhej strane, ani ja mu nehovorim ked sa mi nieco nepaci a viem ze za to nemoze. A tiez je pravda, ze ked niekoho lubime tak ho vidime krajsieho.. takze ci uz je pravda taka ze sa mu to paci alebo nie, podstatne je ze sa to nepaci mne. Mi povec uprimne, tebe by sa pacilo, keby si babe dal dole podprsenku a mala by ich 2x tak nizko ako v nej?
Eahre- mozem sa spytat kolko mas rokov? A ty planujes plastiku? Vies, ja ale na tu plastiku asi ani tak skoro nebudem mat peniaze :( a aj sa takychto zakrokov bojim. Aj som to len tak raz spomenula priatelovi /ani som to nemyslela vazne, len som mala z toho depku/ tak povedal ze baby s plastikou su hnusne.. A este ma napadla taka vec, ze ked sa chudne, chudne sa najprv vraj z prs. Tak ci by mi to nepomohlo? Ze mensie by aj menej ovisali?

aehre

No andrej 29, tz sa nevies vzit do nasej situacie, ano, pokial mame na nich podprsenku, tak je vsetko ok, ale to aj o psychike, ked som napriklad aj ja osobne v lete na kupalisku a vidim baby, ktore maju pekne prsia, aj ked mesie, radsej take, ako take velke a ovisnuta ako po 2 detoch. Je to urcite potom bolest po ich zmenseni, no ja som ochotna ju podstupit, mam takto stale trpiet? Tz to nedokazes pochopit aky je to pocit, ked uz nechce baba pomaly ani spavat bez podprsenky....lebo je to strasne. Mam priatela a nejako mu to nevadi, ale podporuje ma v ich zmenseni, za co som mu vdacna. Hm, ze chalanom sa velke prsia pacia, ano, ked su pevne, pripadne ked drzia "pohromade" v podprsenke.
Nika... je to tvoje rozhodnutie, nebudem ta nahovarat, ale citala som vela prispevkov o zmenseni prs, a kazda zena ci dievca bolo potom velmi spokojne, aj ked ostali nejake jazvy a bolo to potom este dlhudobu bolestive. Ale to prejde a hlavne zmiznu rany z duse a budes sa pacit sama sebe. A to je zaklad. To je moj nazor.

andrej29

Žiadne cviky na spevnenie ženského poprsia nejestvujú, uvedomte si, že prsia tvorí tukové tkanivo, nie svalstvo.
Veľký prsný sval sa nachádza až pod týmto tkanivom a nemá na pevnosť inak veľkých prsníkov žiaden vplyv.
Jedine u žien s malými prsiami sa odporúčajú cviky na spevnenie prsného svalu, čo opticky naozaj len veľmi mierne dokáže zväčšiť prsníky.

andrej29

nika...: Neboj sa, máloktorá žena majúca od prírody veľké prsia ich má pevné od prírody, vek v tom až tak veľkú rolu nehrá.
Na plastiku zabudni, zmenšovanie prsníkov je veľmi náročné a aj z dlhodobého hľadiska veľmi bolestivé, to nieje jednoduché vloženie silikónových implantátov, ale odstránenie značnej časti vlastného tkaniva a nehovorím o prípadnom zlom hojení rán a následné jazvy, takže ani z estetického hľadiska neodporúčam.
Uvedom si jedno: ženy s veľkými prsiami sú pre mužov veľmi žiadúce, symbolizujú totiž plodnosť a pripravenosť na materstvo, navyše sú veľké prsia veľmi prítažlivé a mužov vzrušujú.
To, že nemajú tak dokonalý tvar, ako by si si želala je normálne, ukáž mi skutočne dokonalého človeka.
Priateľovi sa Tvoje prsia určite páčia.