Orál - chroba

Príspevok v téme: Orál - chroba
kolo

Ahojte, som síce chalan, no riešime 1 problém s priateľkou. 2x som jej prevádzal dôkladný orálny sex a 2x na to dostala kvasinky a mesiac sme boli bez toho a veľmi ju to trápilo. Odvtedy mi zakazuje sa jej tam dole jazykom dotýkať. Hygienu dodržujeme na vysokej úrovni a teda ja neviem, či je chyba vo mne, alebo v nej? Bude lepšie, keď ten orál obmedzíme, alebo by sme mali skúšať, čo bude ďalej? Ďakujem

kikulka

ne mne sa to nezdá,že by po orále mala kvasinkovú infekciu???to by si musel mať v ústach Candidy a to je teda absolútne nepravdepodobné=D...podľa mňa tam je iný problém ako orál...možno tá imunita?

kolo

Ahaa, tak je možné, žeby to bolo v nej. Ako hovorím, dostala to len potom, ako bol orál, ja dodržujem hygienu, obzvlášť pred orálnym sexom. Zaujímalo by ma teda, či by jej mohli pomôcť nejaké lieky, tak aby sme mohli orál nerušene prevádzať a aby tak nemala z toho nepríjemné následky...ďakujem

rodrigez

ak nemas kazy, je to nizsou imunitou priatelky. Ja som nieco podobne s jednou byvalou riesil tiez, ale tej sa to vracalo pravidelne. Tiez som chodil po vselijakych moznych vysetreniach a nakoniec bola chyba v nej. Tej dalsej uz nic nebolo, ani tym potom, akurat to rozbilo nas vstah.

ivja

Hľadajte inú príčinu- napr. jej nemusí robiť dobre tam dole - tvoja voda po holení.Nenachystáš sa na ňu náhodou aj s krásne oholenou tvárou a kopcom síce peknej , ale možno v jej prípade škodiacej vody po holení? / moja skúsenosť/

femka

synbio je probiotikum s glukanom a vit c:)...napravi crevnu floru a podpori imunitu:)...a keby mala kokosovy olej a nakvapkala do neho teatre olej moze si s nim vytierat vaginu a okolie a ty tak isto ...dokonca je to dobry lubrikant heh:))

kolo

-Čo je Symbio?

-kazy? Zuby si umývam denne, niekedy viackrát. Kazy nemám, mám len blomby, ale ako každý vie, ústa sú plné baktérií, všeobecne. Nemôže to byť nižšou obranyschopnosťou priateľky? Alebo je naozaj chyba u mňa?

kolo

Za gynekológom samozrejme bola, dal jej lienky a vyliečilo sa jej to, potom prišiel druhý orál a zasa sa to zopakovalo. Pri sexe sa nič nedeje, len pri tých 2 orálnych sexoch..