POLYGYNAX a Nuvaring

Príspevok v téme: POLYGYNAX a Nuvaring
lolka

Prosím Vás,
mám užívať po menštruácií polygynax, no zároveň mám Nuvaring, tak som chcela vedieť, či si môžem nechať zavedený aj nuvaring, alebo radšej počas antibiotickej lokálnej liečby nie. Môže to ovplyvňovať jeho účinnosť?
Mám veľa otázok a dnes som 2 hodiny čakala na gynekológií, kde bolo ešte po záverečnej 6 pacientok, tak som odišla. Gynekologička má potom dovolensku, takže sa nemám ako informovať.

Používali ste niekto prípravok Polygnyax na ureoplazmu?
Vôbec nie je ureoplazma ani žiadne mykoplazmy spomenutá v letáku a mne sa atb. na niečo, na čo mi nepomôžu brať nechce.
Plus, v letáku je, že vybrať komplet 12 vaginálnych tabliet, ja ich mám len 6. Mám si zohnať ďalšie?

Prosím, mám dlhodobé a nepríjemné problémy, no lekárka sa mi vráti až o dva mesiace a ja to chcem konečne liečiť. :(

diana

chcela by som sa spýtať či ma užívanie polygynaxu nejaký škodlivý vpliv na vývoj dieťaťa ak by som ho užívala a bola by som v prvých týždnoch tehotenstva.Prosím o velmi skorú odpoved.

alexa28

ahoj. polygynax vobec nemajú vplyv na nuvaring aj ja som to tak užívala. A či 6 alebo 12 blistrové čípky, to ti určí lekár. aj ja som mala raz len 6 aa inokedy 12. Mna zase trápi ohladom tejto formy HAK silný výtok, inak je to celkom v pohode.

lolka

Nuvaring je antikoncepcia ktora je vo forme kruzku v posve. takze nie tabletky, ale mam ten kruzok priamo tam.

a co sa tyka toho polygynaxu, tak som dost zmagorena, kedze vsetky baby na internete brali po 12 a ja nechcem mat rezistenciu na sirokospektralky vdaka dakemu omylu

janka

Polygynax sú širokospektrálne antibiotiká, ak ti ich predpísla, tak užívaj. Balené sú po 6 aj 12. Ak ti lekárka predpísala 6, tak 6. Tie druhé lieky ale nepoznám....pa