Remington S9000

sonka

shallinka: vrátiť ju môžeš, len nesmie byť použitá, preto po jej obdržaní si poriadne skontroluj, či hl. priliehajú k sebe platničky.

bzzz

www.obchodobchodov.sk, -odkaz odstránený- skus kuknut tu su najlacnejsie a aj vymenia pocas zaruky keby bol daaky problem, alebo ak vies tak kukni v zahranici tam by sa dali dostat za lacnejsie , ja som si kupovala minuly tyzden v zahranici remington s1031 a vysla ma na 1200sk a u nas napr v nay-i je za 2000 a na nete taktiez okolo 1500sk +/ -

shallinka

sonka: a odkiaľ si si objednala tú žehličku? A dá sa to potom vrátiť keby mi to došlo nejaké poškodené? A koľko si platila za poštovné? Lebo ja by som si chcela kúpiť tú S 9000 ale v NAY-i ju nemajú a žiadne iné elektro-predajne ju tiež nemajú tak neviem.

sonka

Tak remington S 1031 je najpredávanejšia na trhu a tiež chráni vlasy... Ale remingtonky sú všetky viac - manej dobré, tka si myslím,že ak kúpiš hoci aj S 9000 neurobíš chybu. No ja som si objednala včera S 1031, tak teším už na ňu :).

malebobox

aj ja ju chcem len či je dobrá aj na hrubé nepoddajné zvlnené vlasy, lebo je ešte jedna na takýto typ vlasov od remingtonu