LESKY NA PERY AVON

Príspevok v téme: LESKY NA PERY AVON
lll

caute,chcela by som si objednat lesk na pery z avonu(cool pout -odtien iced latte)pretoze ma hrozne laka tento odtien a uz dlho taky hladam ,ale bojim sa toho ze to nebude kvalitne a ze to dlho nevydrzi na perach ,nemal nahodou niekto neaky lesk z tejto rady alebo aspon neaky iny avon lesk,co si o nich myslite?

jaja_17

fu tak ty teda minies velaa penazii na kozmetiku=D.....napis sem svoje naj!...myslim sampon sprchac tel. mlieko lak na vlasy lak na nechty dekor.kozmetiku atd...skus napisat co bolo pre teba naj

zwedavus

aj ja som mala už pár leskov z avonu, dokonca tam mám i jeden obľúbený, ale neviem presne ako sa volá, resp. z akej značky je:) určite nie z tej časti "colour trend", ale zo stránok predtým. je taký úzky, sú v ňom fakt malilinké trblietka a nie je príliš výrazný. má takú jemnú peknú farbu a robí moje pery "šťavňatejšie":) tak s ním som spokojná:)

macko.pu

no dost sa zaujimam celkovo o kozmetiku:))) ale tym nechcem povedat, ze sa jej nejako venujem alebo ze by som nebodaj bola nejakou poradkynou, ci inou zamestnankynou:))) a ano, tyka sa to aj znacky avon, ale nie len:)) zaujimam sa aj o ine znacky, lebo tak snazim sa skumat co je pre moje telo a plet najlepsie, preto som v tychto veciach vyberava a stale skusam nove a nove veci, az kym nieco nesadne:))) preto mam mnoho vyrobkov z kozmetiky odskusanych a mam na nich svoj nazor:)))

macko.pu

lll, bohuzial o tej vydrzi nemam az taky velky prehlad, pretoze u mna to nezohrava ulohu a ani nejako velmi si nevsimam ci ho este mam alebo nemam na perach. naozaj by som ti rada poradila, ale no neviem. napriklad o tom glam shine nemam ziadny prehlad kolko vydrzi, pretoze ani ho nepouzivam. mala som ho parkrat, ale ako som pisala, absolutne mi nesadol odtien, tak som ho aj prestala pouzivat. s cool pout som bola velmi spokojna, nezda sa mi, ze by malo vydrzal, ale no neviem, nechcem ti zle poradit, takze s tymto ti asi velmi neporadim:(((

macko.pu

jaja_17, ved vyskusas a aspon do buducna budes vediet na aky odtien sa budes viac orientovat:))) podla mna ti sadne a ak nie, tak ho niekomu das alebo predas alebo co a kupis si ten druhy:)) popr. nejakou tou reklamaciou spat do avonu, ale to bohuzial vobec neviem ako funguje, ale skus si aj o tom pohladat:))) ja som bola s nim velmi spokojna:)))
a ked sa pytas, tak mala som aj ten lesk, ktory menil farbu, neviem presne ten nazov, ale asi to bude ten, lebo o inom neviem:))) mne sa nepaci. uz by som si ho nikdy nekupila, pretoze ja som hladala taky jemny. a tento meniaci sa je taky, ze ked sa nanesie na pery je uplny super, zvacsi pery, vyzeraju tak "vodnato", ale staci par minut a zacne sa menit farbou a mne to chyti do cervena a prave take odtiene mi nejdu. takze mne nesadol, na mojich perach nevyzera dobre a je taky mierne lepivy.

lll

macko.pu hladam skor nieco ako lesk,inak ja mam teraz glam shine dlho vydrzi na perach aj ked nie 6H ako to pisu......ale zatial z leskov co som mala doteraz vydrzi najdlhsie . a keby si ich mala (glam shine a cool pout) porovnat podla vydrze(orientujem sa hlavne podla nej pri nakupe leskov)je tam zasadny rozdiel alebo ani nie?