Prasknuty vred na zadku

Príspevok v téme: Prasknuty vred na zadku
thomasthomas

Zdravim
Potreboval by som poradit....Mam problem s vredom, ktory sa mi spravil na zaciatku kde sa zacinaju spajat obe strany zadku:D, nebol bolestivy ale pri rannej hygiene mi praskol a tiekla mi z neho krv....Chvala Bohu to ani teraz nieje bolestive, a nemam z neho ani ziaden vytok....mam tam len taku malu dierku ako spendlikova hlavicka...moze to byt nieco vazne? je potrebne s tym ist k lekarovi?
dakujem za odpovede

stefan77

Dobry den chcel by som sa opytat mam nieco na kostrci asi vred boli to a teciee s toho hnis ? Co to môže byť ? A co mam stim robit?

madd

mal som taky problem bol som s tym aj na chirurgii chceli mi to rezat ale nakoniec som sa rozhodol ze si to nedam rezat, mozno po 2 - 3 rokoch sa mi to uvolnilo same podla mna nechat to vyzriet a potom sa pokusit to vytlacit

adka....

Skus sa nato opytat v lekarni,viem ze to mala aj moja babka cistili sme to nejakou vodou a natierali ichtiolovou mastou aje to velmi bolestive babka mala aj teplotu ine ti neviem poradit ,ale bolo nam povedane ze ked ten vred nepraskne budu to musiet rezat no nastastie babke ten vred praskol .drzim palce a prajem aby sa mamine cimskor ulavilo.

lala5827

Dobrý deň, mojej mame 88 rokov, sa tiež urobil vred medzi nohami. Je veľký asi ako lieskový orech a je tvrdý. Už tretí deň po troche vyteká krv. Vyzerá, že ju to bolí, ale keďže má alzhaimera a demenciu, nič bližšie sa od nej nedozviem. Vie mi niekto poradiť, akou domácou metódou by som to mala začať liečiť? Budem vďačná za každú odpoveď.

Schaini

Nemohla jse chodit , sedet ani poradne spat . Mezi pulkama jsem to mela tvrdy , ale i presto jsem sla do prace . Po 3 dnech jsem mela takovy bolesti , ze uz jsem dal nemohla a jela jsem na pohotovost .
Tam mi rekli , bud Vas uspime a zustanete tady jednu noc , nebo vam to umrvime a za 5 min , to budete mit v poradku . Nechala jsem si to teda umrtvit a udelali mi to . Pratele , jestli se Vam tohle stane , tak bezte hned k doktorovi , protoze , jakmile to neosetri doktor bude vas to hrozne bolet...je lepsi prekonat stud a jit tam . Ted uz me nic neboli . Musim chodit kazdy den po dobu 14 dni na meneni naplasti a cisteni . Nebudu rikat , ze to neboli....ja rvala porad :( kdyz si to nenechate osetrit , muze se vam to porad vracet :(

Ivka 1

Držím palce, dúfam,že nenastane recidíva. Ak budete potrebovať pomoc pri hojení, poradím Vám z vlastných skúsenosti. My sme môjmu synovi pomohli bez chirurgického zákroku a momentálne má pokoj už tri roky. Dokonca sa stratili aj malinké dierky ,ktoré boli vo veľkosti 1 mm.

Painkiller

Lezim v nemocnici po fcerajsom zakroku. Absces bolest ako slak teraz ulava este neviem ako pojdem na velku ale myslim ze uz bude ok. Ak vas to boli tak ze nemozete chodit ani stáť chojte ihned na chirurgiu uspia vas a vyrezu vam to. Operacia chillout...
Co viac dodat...om mani padme hum ;-)

280fff

Ahoj,mam tiez taky problem z vredom mam ho 2mesiace a neviem sa ho zbavit,nechcem ist k lekarovi bojim sa operacii a myslim si ze sa to da vyliecit aj inak vneskajsej dobe su vseliake masticky si myslim,tecie mi raz troska krvi a raz troska hnisu,teraz momentalne to mam napuchnute ale zvykne to odpuchnut a koli tomu sa musim stale umyvat koli hygiene nevie mi niekdo poradit budem fakt vdacny mozete mi napisat do mailu vopred Dakujem

marossko

To co tu vsetci opisujete sa vola Sinus pilonidalis sacralis. Je to vlastne vred v oblasti kostrce. Mal som to asi pred 10rokmi. Tiez ma to pobolievalo, nakoniec sa tam urobila dierka, vytieklo a tak dookola. Napokon som siel pod noz. V nemocnici som bol asi tyzden. Bolelo to dost kym sa to zahojilo ale radsej si to pretrpiet a mat pokoj. Odporucam vsetkym ktory maju tento problem, nech s tym neotalaju a idu si to dat odstranit. Pokial sa to neriesi, moze sa to zvrhnut na nieco horsie. Inak, neexistuje na tuto diagnozu ina metoda liecenia. Vsetko je len docasne. Uplne to odstrani len operacia.

Ivka 1

Onix tak skutočne mi je ľúto,že si musel takto trpieť. Je naozaj potrebne s tým niečo robiť hneď buď cestou chirurgie alebo prírodnou cestou napomôcť vyhnísaniu fistuly. Ak sa Ti to nebude hojiť (lebo po chirurgickom zákroku je to bežný priebeh hojenia)kľudne sa mi ozvi na mail a hlavne sa zbytočne netráp.Prajem Ti skoré uzdravenie.