Bolesť na začiatku sexu

Príspevok v téme: Bolesť na začiatku sexu
daphne

Ahojte.Chcela by som vedieť,či máte takýto problém a či ste zisťovali z čoho to je?S terajším partnerom žijeme sexuálne 4 mesiace,vidíme sa spravidla cez vikendy,takže sa to snažíme využiť.Sex ma baví,ale vždy pociťujem bolesť pri preniknutí jeho penisu do pošvy,ale ak už prenikne tak potom je to už ok.Ale štve ma to,lebo je to veľmi nepríjemné.Ale tuto bolesť pociťujem doteraz vždy,a je jedno akú polohu použijeme.Je sice viac obdarovaný,ale keby bol priliš velký,tak by to bolelo stále.Tiež užívam HAK,a v niektorých forach tvrdili,že ked ju vysadili,tak to bolo ok.Ja neviem,u gyndy som s tým zatial nebola,ale chystám sa a som zvedavá,čo povie.Mám 24r.

dajki

Ahoj, mam podobny problem, HAK neuzivam ale moj priatel je tiez nadpriemerne obdareny. Nepomaha ani dlhsia predohra, lubrikant, vobec nic. Neviem co s tym mam robit, akoby som mala stiahnute svalstvo aj ked som uplne uvolnena. Je to moj prvy priatel, ale ani po dvoch mesiacoch sa to nezlepsilo. Co mam robit?

.

pre daphne: ak ťa to bolí len na začiatku, tak máš malú dierku. trea dlhšiu predohru. mám to tiež tak. a vieš, e pre chalana je lepšie ak je užšia ako voľná. viac ho to dráždi.

srnka

tak hádam by ti nič nemalo byť... ale ak ti krámy neprídu po viac ako dvoch týždnoch tak behni gynde nech ťa kukne... držím palce potom napíš ako to dopadlo:P

srnka

ale spermie majú životnosť 3 dni... treba si dávať pozor aby nebolo neskoro... HAK je hormonálna antikoncepcia čo zabarňuje otehotnieť... koľko máš rokov? ak môžeš povedať?

srnka

nemyslím si že by ste si to mali robiť naraz... pokiaľ neužívaš HAK tak si na toto dávaj veľmi pozor lebo niky nevieš čo sa môže stať... radšej to vždy robte tak že najprv on teba a potom ty jeho.. s tým že nohavice už budeš mať na sebe...