alergia -pre všetkých,čo sa chcú podeliť o skúsenosti

Ivka 1

Alergia je záležitosť zníženej imunity. Tu je potrebne dať do rovnováhy a teraz začalo obdobie,kedy je potrebné s tým začať,hlavne u ľudí,ktorí sú alergickí na pele. Pomáha pitie aloe,užívanie včelieho peľu, kustovnice čínskej.

RNG

Alergie som adresoval mnohokrat, mozete si to najst aj cez google.com zadanim rng, alergie.
Prispevok, co som sem teraz napisal mi odmietli s odovodnenim, ze sa jedna asi o utok , takze ho uverejmim na rng.uforum.sk v teme alergie

Renča

Ahoj Dášenka
moja polovička má problém s opakovaným zápalom priedušiek. Od jari máme doma psíka a on je od jesene permanentne chorý. Najdivnejšie na tom je, že chvilu ma nadchu, ta o chvilu ustupi a picha ho v prieduskach. Na alergologii mu nezistili koznym testom alergiu na psa ale aj tak nemoze to byt zacinajuca alergia ? Bral uz trojo antibiotik a stale sa to nevyliecilo. Ozve sa mi niekto ?
Renča

pohoda

alergia na hoci čo, je rozhasená imunita, čiže obranyschopnosť organizmu. Napíšte mi na mail a podebatíme.Pomohlo mne, môže aj vám.

[zruseny12]

RNG,ja stale hladam aky ENZYM rozklada mliecnu bielkovinu KAZEIN..../nemozem to nikde najst/ak nahodou to vies,tak mi prosim ta napis...dakujem...

RNG

na vzdusne alergie(pel roztoce, plesnove spory atd) pomaha Quercitin, vitamin C, rybacie oleje, pupalkovy/borakovy oleja vytazok z rastliny Boswelia serrata(boswelin)
Na alergie z jedla pomaha niekedy uz spomenuta metoda postupneho navyku(desenzitizacia)
Niekedy dodat rozne chybajuce enzimy a niekedy nepomoze nic, nez sa niektorym jedlam vyhybat.
Osobne by som vyskusal rozne enzymi, mozno s trochu stastia natrafis na spravny, ktory ti dovoli rozne dosial pre teba skodlive jedla zacat jest aspon v mensich kvantitach.
Prilisne vylucovanie potravin totiz vedie k podvyzive na urcite latky, ktora sa prejavi neskor ako hromada chorob(znizena imunita=choroby, znizena absorbcia zivin=nervove, regeneracne, kostne, organove problemy, zrychlene starnutie)

usmev

Alergia je porucha imunitného systému,ten je potrebné dať do poriadku.Nie je na to potrebná chémia v podobe antibiotík,pretože každé antibiotikum vám len naruší imunitný systém.Radšej treba siahnuť po kvalitných prírodných doplnkoch výživy,to je prirodzená cesta.Ak sa chcete poradiť,môžete mi napísať na meil.

lekcia

ja mám tiež alergiu...ale len na peľ-je to des.Hlavne na jar a v lete-vtedy nevidím,furt mi tečie z nosa,ťažšie sa mi dýcha

zuz

Ja mam taku alergiu ze perie,roztoce,prach,slnko(miernu),oriesky,tropicke ovocie,kysle potraviny ..kedysi aj cokolada a paradajky,ale dali mi vyborne kvapky..dlhodoba liecba!Pod jazyk.Uz som zabudla nazov.Kedysi danwo to bolo.A proste su to zarodky toho na co osm alergicka,telo si zvyklo a uz alergicka nie som.Odporucam.A najviac osm alergicka na macku ..to je hrozne.Pridem ku kamosovi a hned zomieram -oci,nos,dychanie..hruza