akupunktura:)

Príspevok v téme: akupunktura:)
ivett:)

Ahojte:) Potrebujem jednu radu, mam na Vas prosbu. Prisla som na to, ze niektore mensie zdrav. problemy skusim riesit cez akupunkturu. Hadam mi to pomoze. Som z Bratislavy. A tak sa vas pytam, ci tu je niekto taky kto navstevuje nejakeho akupunkturistu v Bratislave a ze ci mu to pomaha, aky vysledok sa dostavil. Urcite len overene, lebo neda sa verit kazdemu a ja nemam zatial ziadne skusenosti. Tak poradte, kto vie. Dakujem:)

perinbaba

sendula, s busenim srdca chod radsej k lekarovi, neviem, ci aj to riesi akpunktura. daj si spravit EKG, to je podla mna prvy krok, potom mozno by stalo za to zajst k nejakemu srdciarovi. alebo si daj urobit komplexnu preventivnu prehliadku, moze to s niecim suvisiet.

sendula

fuu, no ako tak pozeram tie ceny su dost vysoke.len vstupne vysetrenie 3.000,-.no takze si nic z toho.tak teda nepoznate inu metodu, ine pripravky, inu alternativu na caste busenie srdca? -dakujem este raz-

perinbaba

ivett, chcem ta povzbudit, nie su tu len 12-18 rocni s nezaujmom... Zial osobnu skusenost nemam, ale tiez nad akupuknturou vazne uvazujem, zdrav. problemov mam tiez dost. Jedine, co aj mne radili, bolo objednat sa cez www.akupunktura.sk boli tam dve moje kolegyne a celkom si to pochvalovali. Takze skus tam, je to v BA. Ja stale vaham, zatial riesim problem s komplikaciami po vytrhnuti osmicky. Ak vies, tiez porad, vdaka. :)

sendula

chcela by som sa opytat, ci sa da akupunkturou zlepsit alebo odstranit caste, silne busenie srdca? -dakujem-
.alebo ak mate aj nejaku inu metodu.

ivett:)

Ale to hadam nie:) Samozrejme, ze su tu aj mladi, ale urcite je to tu pestre. A mozno aj niektori mladi maju skusenost s akupunkturou, to by ma potesilo. Ale ak tu skutocne nik taky nie je, tak neviem kam sa mam obratit. Potrebovala by som nieco overene, kedze mam nulovu skusenost. Hmm, tak budem sa snazit dalej:)

mjanik

ivet-tu nečakaj,že ti niekto poradí,pretože tu prispievajú väčšinou deti od 12 do 18 rokov ,ich akupunktúra nezaujíma

ivett:)

roßotik, ano, dakujem:) ale mne ide o to, aby mi daneho akupunkturistu vedel niekto odporucit z osobnych skusenosti, popr. zo skusenosti niekoho, kto k nemu skutocne chodi. pretoze mena a kontakty akupunkturistov najdem na nete v nespocetnom mnozstve, ale ako som pisala, neda sa verit vsetkym, nie vsetci to skutocne vedia, o to mi ide. ale dakujem za pomoc:) potesi ma, ak este niekto napise. dakujem:)