Kde zohnat kvalitny vitamin C?

jarmilaku

Stanchelka pobyt vonku je super...ale na to aby to u deti zabezpecilo dobru imunitu a ze budu cely rok zdrave, tak to je velmi malo...preto ja este im aj cecko kupujem...konkretne Cebion...je v kvapkach a tym padom to nie je problem pre ziadne dieta...ma taku kyselkavu chut, cize to citron pripomina a teda s tym problem nemame...

stanchelka

Martinka to chodíme, to je samozrejmosť, ale aj tak osobne sa tak nejako bojím, že či to bude akože postačujúce.
Predsa len kopa aj detí aj dospelých chorých okolo nás a teda bola by som rada keby sa nám podarilo tomu vyhnúť, lebo neviem si predstaviť žeby sme boli doma medzi štyrmi stenami zase zavretí.

martinka090

S detmi treba von chodit, im to len dobre urobi a tiez ich zbytocne nenaobliekat moc, najma teraz ked je este teplo cez den, tak to s obliekanim netreba prehanat a ked im budeme cecko davat cely rok, tak mame o zdravie postarane.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

stanchelka

Emanulka ešte je to v pohodke, ešte sa držíme, ale teda netuším dokedy to tak bude, keď sú teploty aj vonku také kadejaké a to tiež asi na imunitu nemá bohviejaký vplyv.

meggi36

Emanulka, ale toto je vec, čo sa presne dala čakať, pretože aj zmena počasia rapídna a do toho ešte viac sa aj ľudia stretávajú a už to proste ide, preto ja som za to aby sme deťom posilňovali imunitu celý rok, nielen v zime napríklad. Preto u nás Cebion dávam deťom stále, bez ohľadu na čokoľvek a presne takýmto veciam aspoň som schopná predchádzať.