svadba - po akej dobe?

malickasom

ja mam 22 a priatel 24, sme spolu takmer 5 rokov, ziadna svadba sa nechysta este, nemyslim si ze by sa chystali nejake zasnuby, mojou velkou tuzbou je konecne spolocna domacnost a sukromie, ziadny cudzi spolubyvajuci a tak...ale to este asi tak rocik budem musiet vydrzat :-( ale velmi sa lubime, ja sa citim ale este mladucka na svadbu, no uvidime...

6irim

Každý by mal hovoriť individuálne. Teraz sa netreba vydávať a ženiť. Rozvodovosť je veľká a nakoniec si predstav že po nejakom čase si tak začnú dvaja liezť na nervy, že sa itak rozvedú. Ja zvyknem hovoriť, že v tejto dobe ma prekvapí len šťastné manželstvo.

zuziacik24

my sme sa vzali presne po 11mesiacoch od zoznamenia..ale zasnubili sme sa porakticky po mesiaci chodenia...ja mam 25 a manzel 28.manzelmi sme 5 mesiacov

lenuliatko

my sme spolu chodili 5 rokov.asi od mojich 14 co znie smiesne :D a vzali sme sa ked som mala 18 aj nieco.teraz sme spolu rok aj pol a mame mesacnu dcerku.

medusa

Chodila som so svojim terajsim manzelom 7 rokov z toho sme 4 spolu byvali kym sme sa zobrali a stale je to super. Podotykam ze o ruku ma poziadal po mesiaci znamosti tak si bol isty a cas nasu lasku preveril.

tinka228

My sme si po 5 ročnej známosti kúpili byt, rok v ňom spolu bývali, potom sa vzali a po roku sa nám narodil krásny syn.
A k tej svadbe? My sme mali taký problém, že môj muž chcel malú svadbu a ja zase veľkú. Stálo ma to dosť námahy ho presvedčiť, ale nakoniec privolil (tu chcem podotknúť, že som ho nepresviedčala do manželstva, to chcel aj on sám, išlo čisto len o "prevedenie" nášho dňa). Takže som to zobrala do vlastných rúk a všetko zorganizovala sama za pomoci sestry a mojich rodičov. Mali sme 86 hostí, dopadlo to všetko nad moje očakávania, zábava bola super, aj hostia si chválili. Žiaľ až s odstupom času som pochopila prečo môj muž nechcel veľkú svadbu a už som to aj ja oľutovala. Sú v tom zlé rodinné vzťahy a keby som bola vtedy videla do budúcnosti určite pristanem na jeho verzii malej tichej svadby. No čo už, čas sa vrátiť nedá a my žijeme ďalej aj keď už trochu poznačení rodinnými konfliktami. Momentálne sme manželia 2,5 roka.

lea23

Blondiee-to je jasné,práca a domácnosť je úplne niečo iné, ale v práci sa napríklad vieme pekne chytiť,ja sa smejem, že tam sa ventilujeme(vždy je to len o práci, nikdy nie o súkromí)Dúfam, že to nebude šok zo skutočnosti, a že to v pohode zvládneme obaja. Veľa sa o tom rozprávame,o pocitoch z toho všetkého.

jajka001

my sme spolu chodili a zili osem rokov. o svadbe sme hovorili len tak vseobecne ze vzali by sme sa ale este pockame...sme spolu od 17. bolo nam spolu dobre tak sme to nejako neriesili hoci casom som uz zacala tuzit po babatku. potom som otehotnela a vzali sme sa...taka klasika no:)

edna

VIes, ale mna to uz akosik prestalo bavit cele. Uz ani neviem, ci to chcem. Rok aj daco sme sa o tom dost intenzivne bavili, zistovali si nejake veci ohladne svadby a napriek tomu stale nic. A mna to akosi prestalo uz bavit a fakt neviem, ci to este chcem, ci chcem mat pri sebe takeho slimaka. Vazne.