Verit alebo nie?

kiakiaka

nemaj strach , predpokladam, ze nemate 20, teda ked ta poziadal o ruku, tak asi vie preco. ked mu povies, ze este nechces, bude to povazovat za nedoveru. skor sa dohodnite o svadbe za nejaky dlhsi cas, povedme ze sa chcete zobrat napr. v lete. Takto mas pred sebou 6 mesiacov "na skusku"

wowo1

co vahas!!chod do toho.jasne ze sa budes najprv bat..ale strach je nanic. v najhorsiom sa rozvedies, no a co ,,Ono ta ten strach postupne v manzelstve prejde

babulak

Pockaj este so svadbou kym si nebudes uplne ista, rok je podla mna kratka doba. A urcite snim predtym byvaj aby si videla kazdodenne spravanie, opatrnosti nie je nikdy dost. Nech vam to vyjde.

andy

Súhlasím s Ewitkou, možno by ste mohli na čas vyskúšať spolu len bývať, aby si nadobudla väčší pocit istoty, že vám to bude fungovať. Veľa šťastia

ewitkaaa

ahoj, je smutne, co si si prezila, ale netrestaj sucasneho partnera za chyby tvojho byvaleho. VIes ked sa budes stale pozerat dozadu, nikdy nic nebudes mat, mas pravo byt stastna, clovek s amoze zmenit aj po vela rokoch k zlemu,ale to dopredu nikdy nevies. Bud si budes uzivat terajsieho priatela a tesit sa zo vsetkeho a mozete prezist spolu skvelu buducnost, alebo budes do konca zivota sama, pretoze sa bojis, ze co ak to nedopadne dobre. Nerozmyslaj nad tym "co ak", tak nebudes nikdy stastna. Nevravim,a by si sa do toho vrhala bezhlavo, chcem len povedat, ze pri kazdom vztahu je riziko, ze sa nieco pokazi. Ani jeden vztah nie je vynimkou. Dovol si byt stastna a netrap sa uz minulostou.