Mam prsia :(

alfi

Ahoj.Zrejme sa presne jedna o to, co ti tu pisu a to su tie hormony.Pozri si tuto temu www.zdravie.sk .Myslim, ze ti to dost pomoze pretoze som si tym presiel aj ja.A kedze mas len 16 tak nejaka liecba by sa este dala nasadit kedze vyvoj este stale prebieha.Tak len si to poriadne precitaj a URCITE chod za lekarom resp na endokrinologiu.

PharmRamon

Zvýšené hladiny estrogénov u mužov spôsobujú rast prsných žliaz a určite aj množstvo iných problémov. Myslím že estrogény u mužov vznikajú z testorónu v nejakej časti mozgu. Hormńy sú potrebné pre tvoj rast a taktiež vývoj primárnych aj sekundárnych pohlavných znakov. Kedže máš len 16 rokov tak určite neočakaváj nejakú redukiu tvorby.
Tu na nete môžme len odhadovať, skús naávštevu lekára a tam ti všetko upresnia. Ak som mal pravdu nasadia ti zrejme nejakú hormonálnu terapiu.
Ak chceš o tom vediet viac napíš mi na mail, momentálne nemám veľmi veľa času rozpisovať o tejto hormonálnej poruche.

PharmRamon

Ak máš obezitu hruškovitého typu, menej ochlpenia v oblasti tváre a hrude alebo tvoj problém má hormonálny charakter. Môže sa jednať o vysokú hladinu estrogénov.

sajfina

každému sa tuk ukladá inak,na iné partie tela...pokúsila by som sa trocha schudnúť,lebo je ti to určite veľmi nepríjemné