Sníva sa mi o budúcnosti

Príspevok v téme: Sníva sa mi o budúcnosti
raqua

Pomóc!!! Mne už z toho začína fakt drbať!!!! Sníva sa mi o budúcnosti!! Keď som bola malá, tiež sa mi to snívalo. Jednoduche sa mi snívalo o maminom rozhovore s predavačkou. A BUM!! na druhý deň sa presne taký istý rozhovor udial a ja som bola pritom. Potom to prestalo, ale teraz zase. Predávam na internete svoje staré veci, a pred týždňom sa mi snívalo, že jedna moja zakzníčka bude nespokojná. A dneska sa mi jedna fakt ozvala že je nespokojná. Včera sa mi snívalo, že sa pohádam s kamoškou. A dneska sa mi to skutočne stalo. Ale tie vevci sa mi snívajú len vtedy, keď im už nemôžem zabrániť. Neobím si z vás srandu. To fakt!! Čo mi je?? Stáva sa to niekomu??

miro.83

Mne sa raz snivalo 4 krat za sebou, ze zmeskam autobus do prace a o tyzden dojdem na zastavku a pozeram, ze nikdo na zastavke normalne tam je okolo 20 ludi co caka tiez. A potom som zistil, ze autobusari menili cas odchodu o 5 minut skor a ja chodim vecsinou na poslednu chvilu.

mystify

aj mne sa niekedy sniva nieco, co sa potom naozaj stane. To, ze sa mi to uz niekedy snivalo, si uvedomim, az ked sa to stane, ked je potom. Nemozem priebeh nijako ovplyvnit, nemam vsak s tym ziadne negativne skusenosti

igua_

aj mne sa to stava. to je normalne, nic si z toho nerob. neboj, neblaznis :) ja mavam napriklad velmi casto dejavue. viem, co sa stane, ale su to len take kratke okamihy, ze sa to neda zvratit. iba raz som mala take dlhe, ze som stihla trosku zareagovat.
neviem, preco to mam, ale neriesim to.

silviia

waw, to znie tajomne :)
ale neviem ci by som to chcela...
sniva sa ti len takto konkretne,myslim co sa priamo tyka a ci aj nejake veci co sa mozu udiat v blizkej buducnosti vo svete co ovplyvni ludstvo a dejiny, tak to by bolo zaujimave, ako taka vestica :)))
ale verim, ze ta to asi obtazuje :(

andy

To máš náhodou super. Len sa to treba naučiť využívať. Niekedy to môže aj pomôcť, neverím, že sa ničomu nedá zabrániť, napr. s tou kamoškou. Možno ti to raz v živote pomôže, že predídeš niečomu zlému