Mužský viacnásobný orgazmus

behind

Ja sa teda nevenujem tantre, ani energiám. Asi mám to štastie, že dokážem mať viac orgazmov. Alebo mám jeden, ale dost dlhý, aj 30 sekund.

JarkoD

ja som mal tiez problemy podobne a uz som bol zufaly ale nakoniec mi pomohol erozon max a teraz som spokojny :) a hlavne aj zena

Novacik 0987654321

Tiez som si myslel ze sa to neda.prvy krat ked som mal k tomu nabeh tak som sa zlakol tej sily zhrubol mi penis este aj o nieco viac ten pocit ze keby som to onieco prehnal tak mi ho roztrhne(myslim ze moze byt pri malej suske alebo anal):-a druhy krat som to zastavil pocas toho jak som striekal mohol som ist dalej ale bola to fakt sila to bola zas dlha akcia a prekonavanie po vystrreku len par sekund na odych a dohromady som sa vystriekal 4 krat nidky v zivote sa mi to nestalo ani som neveril.je to pecka da sa ist aj furt naraz ale to som este neskusil.udajne sa da urobit aj bez semena .to som tiez nepocul(len prednedavnom)to ze vide trocha semena a neurobis sa je normalka povedal by som ze kd ti to par krat vide mas nabeh na takyto extra silny orgazmus(tiez to moze byt individualne nemam to natrenovane skoda)ktory sa da aj rozdelit ja som skusal po par sekundach lebo som bol prekvapeny.tiez je pecka setrit si semeno a neurobit sa a.az potom do analu.

anonim

ludka98 ver mi je to možné mne sa to stáva vždy pri sexe a poviem ti nieje to príjemne pre mňa už a to teda poriadne štve a neviem si stým poradit.

AdamKrt

Alebo kamera urobila strih. To neni problem takym sposobom moze aj 50x striekat. Naviac pri tom mozu robit aj vseliake triky s hustotou, mnozstvom, atd...

ludka98

No pred nedavnom som videla jedno P, kde chlap v jednom cisielku striekal 3X a tri poriadne velke davky semena. Mozno to bude tym, ze mal riadne velke semenniky. Myslela som si, ze to fyzicky akosi nieje mozne, ale pozeram, ze tu poniektori ozaj neklamete :))