Nejaký dobrý krém na mastnu pleť a akné pre chalanov na pleť

Mimi323

Julinkoo, áno, čistí sa pleť aj ráno aj večer, ale neviem načo si sa tu pýtal, keď si si aj tak urobil po svojom (nič v zlom). Podľa mňa nie je Garnier dobrá kozmetika, po čase môžeš mať problém.

njurrrr

ja pouzivam detsky kremik aviril, je to to najlepsie co som doteraz objavila. je urceny pre male deticky hlavne babätka ale taktiez pre citlivu plet ktoru bezpochyby ludia s akne maju!! takze len odporucam, je sice hustejsi a asi nie vhodny na bezne kremovanie ale na noc uzasny, pekne wonia a plet je po nom hladka

julinkooo

teraz som si kupil GARNIER PURE tonikum na čistenie pleti a vidim už po jednom raze ked som si dal večer že mam pleť hladšiu.. ale mam jednu otázku.. mám si s tým áj rano aj večer čistiť pleť???

zu17

julinkoo skús CICAPLAST od La Roche Posay, ja ho teraz používam a myslim, že na flaky po akne pomaha :-) Ale stoji cca. 350,--Sk. Je zložený aj zo zinku a ten urýchľuje hojenie. Tak držme si päste nech všetky flaky vymiznú! :-))

lll

a este na tie flaky:ja som mala tiez flaky ked som mala vela vyrazok-ale La roche posay pomohol a ked nemam tolko vyrazok-nemam skoro ziadne flaky!!!

lll

skus LA ROCHE POSAY-radu EFFACLAR -je tam krem ale napr. aj gel,pl.voda atd...a je to ucinnejsie a kvalitnejsie ako vichy!!!len si musis prichystat peniazky...