Hepatitída C

lienkalienka

Berksonov protocol nefunguje! Brala som ho skoro rok presne podla stanovenych davok a sla opat na testy, virus sa namnozil zo 60 000IU na 500 000 IU!!

RNG

podla mojich informacii, len jedna seria injekcii(10) interferonu stoji 150 000 korun, co je mnohonasobne viac, ako celozivotne pouzivanie protokolu dr Berksona.
To len na margo ekonomie

RNG

Silne pochybujem, ze by niekedy poistovne schvalili pouzivanie prirodnych prostriedkov ako napr tych v Berksonovom protokole.
Ten totiz regeneruje pecen a pankreas a tym znizuje potencialne mnozstvo buducich pacientov. Poistovne maju zaujem na zvyseni poctu pacientov a tym svojho obratu, nie znizeni.

nibirux

k interferonu a ribavirinu je tiez podavana kiselina listova a piridoxin niekedy aj esentiale aspon ja som to tak mala,testy musia byt 3krat po sebe kazde 3mesiace negatyvne ak je test treti krat pozityvny ide liecba odznovu a dalej raz rocne po dobu dvoch rokov az potom viradia pacienta s ambulancie chorych a povazuju ho za zdraveho.keby im to az tak zvisovalo obrat tak by lieky schvalovali potom kazdemu a nemusel by pacient cakat ci mu ich poistovna schvali alebo nie a ak by tam bolo riziko ze sa choroba vrati poistovna by si rada zvisila obrat o par tisic mesacne tvojim vyrobkom a pacientom by ich davala ako celozivotny podporny pripravok.

RNG

okrem starsich velmi drahych liekov(interferon) su aj novsie(rovnako drahe
www.webmd.com, a napriek tomu je vyliecenych len nieco viac ako polovica(podla lekarov , ktory si povedali, ze ked je pol roka test negativny pacient je vylieceny) a zvysok "ma smolu"....
Argument ze protokol dr berksona tiez totalne nevylieci hepatitidu C je sice spravny, jedine co sposobi, ze po urcitom cazse brania tohoto protoko;lu su testy negativne a pecen regenerovana.
Na rozdiel ale od antiviralnych liekov sa potravinove doplnky z Berksonovho protokolu mozu brat lubovolne dlho a nie su ani zdaleka tak drahe ako interferony.

RNG

Inac ani poistovne nemaju zaujem na lacnych liecbach, lebo cim su liecby drahsie, tym sa zvysuje celkovy obrat poistovni a to kazdy podnik chce.

RNG

Drzim ti palce
Naproti tejmmetode pouzivajucej rozne synteticke antiviralne lieky, ktore skodia peceni som tu spomenul protokol dr Berksona, ktory naopak regeneruje pecen. Ale ten je lacny, len par tisic korun, takze ho nikto nepropaguje, lebo na tom sa neda "nabalit"(pouzil som spravny vyraz?, moja Slovencina je archaicka a tu na fore sa ucim rozne nove vyrazy)

nibirux

rng viacero lekarov ma ujistilo ze sa da viliecit mne to zistili mesiac po inkubacnej dobe a testy si davam robit pravidelne u mojej obvodnej lekarky niesom lekar myslim si ze keby tam ten virus bol zistia ho tak isto ako zisti predtym a ak by bola moznost ze sa neviliecis ani by ju neliecili a poistovna by neschvalovala liecbu ktora stoji 1,5milona sk s tym ze sa znovu virus objavi a znovu budu liecby hradit o rok,dva.tri ano narkomanom ju neschvaluju prave koli tomu ze ak ta viliecia neznamena to ze sa nenakazis znovu a pri narkomanoch to nema vyznam preve koli tomu ze si drogy pichaju znovu.

nibirux

ESTE SOM ZABUDLA NAPISAT HEPATITYDA C SA ROZLISUJE NA 3GENOITIPI 3A-LAHKO LIECITELNY A NA 1A A 2B-TAZKO LIECITELNY GENOTIP 3A MOZE PO ROKOCH PREJST DO INEHO GENOTIPU 1A,2B A TO MA ZA NASLEDOK TAZKOSTI S LIECENIM A MOZNOST ZE SA CLOVEK NEMUSI VYLIECIT.MOJA LEKARKA MI SAMA POVEDALA ZE PRI GENOTIPE 3A MA 90PERCENTNU SANCU NA VILECENE POKIAL DODRZUJE PACIETN VSETKY POKINY,NEPIJE NEFETUJE!!!TA LIECBA JE NESKUTOCNE NAROCNA DOKONCA U NIEKTORYCH PACIENTOV PODOBNA CHEOTERAPII MA STRASNE VELA VEDLAJSICH UCINKOV MNE OSOBNE JU MUSELI PRERUSOVAT KAZDE 2TYZNE LEBO MI LIKVIDOVALA CELY KRVNY OBRAZ ALE ZABRALA MOZNO AJ PRETO SCHUDLA SO ZA 2TYZNE 13KG,musela som si dat ostihat vlasy strasne mi padali ALE U KAZDEHO JE TO INE.

RNG

mibirux, testy su dost nepresne, hlavne pri nizkych hodnotach virusu sa ukazuju negativne. Tym nie je ale virus zniceny alebo uz uplne nepritomny.
Takze to "vyliecenie" a ked sa to vrati "znovunakazenie" je na ohlupnutie pacientov a zvysenie reputacie lekarov.
Smutna pravda je, ze tieto virusy sa prakticky nikdy nedaju "vyliecit", len ich mnozstvo a cinnost potlacit pod hladinu citlivosti testov.

Preto tu vsade zdoraznujem zvysovanie viralnej imunity roznymi doplnkami a v pripade hepatitidy C protokol dr Berksona.