Partneri
ZDRAVIE.sk Šport7.sk Rodinka.sk Klik-Klinik - online doktori
Internet.sk
Internet.sk ĽudiaĽuďom.sk Fony.sk ephoto.sk Dnes24.sk

Zly krvny obraz

Príspevok v téme: Zly krvny obraz
razzmatazz

Moj buduci zamestnavatel si vyziadal lekarsku prehliadku ktora zahrnovala aj vysetrenie KO.Ked dom vsak odniesol vysledky,tak mi bolo oznamene ze su zle a vraj mam zvyseny pocet bielych krviniek(10%),a este niecoho ale to uz presne neviem..Potrebujem radu co robit aby do pondelka bolo vsetko v normale nakolko idem na opakovany odber krvi.Doktor mi povedal ze tam kde su na vysledkoch hviezdicky tak to je zle..Takze hviezdicky su tam nasledovne:
WBC :10,10 10´9/l 4-10
Neutrofily :46,20 50-70
Lymfocyty abs.p.:4,20 10´9/l 0,6-3,4
Lymfocyty :41,20 % 20-39
Monocyty abs.p.:1,00 10´9/l 0,2-0,6
Monocyty :10,10 % 3-8
Eozinofily :1,60 % 2-4
HGB :175,00 g/l 122-165
RDW :15,60 %CV 11,6-14,8
Takze ak mi niekto vie poradit ako to vyriesit aby to bolo v pondelok v poriadku alebo aspon ovela lepsie tak mu budem velmi vdacny.Dakujem.

21

moja sestra ma 4 roky a bola chora tak jej zobrali krv ..a ma zvysene Monocyty 10,8 znamena to nieco ?? vsetko mala v norme

janka tomi

Dobrý deň,

potrebovala by som od Vás radu ohľadom krvného obrazu:
Leu: 3,9
Ery: 4,16
hemog: 100
hematokrit: 0,32
S.o. Ery: 78,6
Hemog. v Ery: 24,0
Str,fareb. konc: 306
Trombocyty: 304
Lymfocyty: 0,483
MXD: 0,148
Neutrofily: 0,369
Neutrofily absolut.p.: 1,4

Ďakujem Vopred.

krv

Zistili mi pred tyzdnom pri odbere krvi:
S-AST 0,63
S-Cholesterol 3,56
B HGB 113
B HCT 0,358
B MCH 27,6
B MCCH 316
Monocyty 12,4
Neutrofily 2.02
Lymfocyty 1,08
RDW-CV 14,9

Ako som na tom?Mam silnu anemiu?Mam ist na hematologiu?
Dakujem pekne!

aloiv

dobry den bola som na odbere krvy a mala som lymfocyty 18,2 a maju byt od 20-39. a vposlednom case sa stale citim chora ako ich zvysit? poradi mi niekto? dakujem

hematolog

A videl som jeho vysledky aj z odberu a aj opakovane.Takze viem ake mal hodnoty a viem,ze tam skoro nebol ani rozdiel a boli dobre.

hematolog

Mila nespokojna.Musim ta sklamat.Sme jediny labak v okrese a nemenovany mladik nikde inde nebol.Takze si sa netrafila.

razzmatazz

no aby som pravdu povedal tak moj buduci zamestnavatel je zhodou okolnosti taktiez policia :)..takze takto aspon viem ze niesom jediny kto ma z niecim takym problem ..ale dakujem za radu..uvidim ako to dopadne..inak ten predosly odber bol 4.12 takze teoreticky by to mohlo byt vporiadku ale ked nie tak je to len moja smola..

nespokojna

no,hematolog,ja som bola na hematologii,koli tomu,ze sa mi robili modriny,tiez my povedali,ze vsetko je ok,ze mam krv v poriadku a ked mi to robili,niekde kde som si to zaplatila,tak nebola v poriadku ta krv.Takze mozno tomu policajt.este niekto okrem vas kontroloval krv.A usudil,podla seba.

Textová Inzercia

Fresh - pre zdravie zamestnancov.

Služba pre firmy, ktorým záleží na zdraví svojich zamestnancov. Objednajte hneď!

Máte problém s erekciou?

Erexus vyrieši váš problém! Náhrada liekov založená na prírodnej receptúre bez lekárskeho predpisu s extra silou!

Správca siete - SANDING

Správa firemných počitačov. Bratislava a okolie.

Zaujalo Ťa niečo? Zostaňme v kontakte!

Registruj sa na fóre a dostávaj emaily o nových príspevkoch v témach, ktoré Ťa zaujímajú.

Chcem sa registrovať

Prihlás sa k odberu noviniek a zaujímavých článkov

Zly krvny obraz - Fórum - ZDRAVIE.sk