potratila som ... čo mala znamenať tá krv...

Príspevok v téme: potratila som ... čo mala znamenať tá krv...
zmetená

Dobrý deň. Mala by som na vás takú otázku. Dnes sa mi stalo niečo znepokojujúce tak by som sa na to chcela opýtať. v utorok-stredu mi skončila menštruácia. v piatok som mala pohl. styk.. normálny.. nežny..(mysllím že to nebude s tým súvisieť)a v sobotu keď som išla n wc .. tak zo mna išlo troška krvi a vypadlo zo mna ako keby krvná zrazeninka velka ako pol.nechtu no nevime či to bola krvná zrazeninka.. čítala som že takéto krvácanie znamená aj potrat... lenže ja beriem antikoncepciu. .je aj pravda že minule osm si zabudla dať jednu tabletku ale dala som si potom dve...a menštruacia sa mi normálne dostavila... dakujem za radu a prajem príjemné sviatky:)

loli

a sexuješ už dávno? lebo niekedy zo začiatku pohl. života sa krv objaví aj po troch sexoch. Možno si ešte nemala uplne preč paneneskú blanu.

zmetená

no bolo to také veľko ako polovička z malička..nehtu...a tampon to asi pochybujem... hmm.. ešte teraz som mala troška špinenie.... také hnedé.. teraz. .predtým to bola taká červená krv... no dúfam že to neni .. nič vážne..

loli

ak ti menštruácia skončila, nemalo čo z teby vypadnúť. Nebol to zabudnutý tampón ? Ale aj ja by som rada vedela, čo ti iný odpovedia. Ale ak berieš Hak
nemala by si býť tehotná. A veľké ako nehet, tak to by si bola asi v 2 mesiaci.