Uz mi to ide na nervy!!!!

Príspevok v téme: Uz mi to ide na nervy!!!!
TeddY

Zdravim..Nutne potrabujem poradit...!!!=C Mam 16 rokov a z toho skoro tri posledne sa som sa liecila na vytoky a podobne ..Mala som zapal vajecnikov a vajickovodov a moja gynekologicka mi to nepovedala kym som si na to sama neprisla v kabinke u nej!!!Precitala som si to z papierov..Ubehol pomaly rok a ja po pouzivani liekov mastieciek vajicok do vaginy atd..Som sa nevyliecila!:(..Ked som mala 14 skamaratila som sa s jednym chlapcom..Teraz je to uz moj priatel a sme spolu skoro dva roky..Pohlavne sme zacali zit po 3 mesiacoch nasej spolocnej lasky:D...Bolo to spontanne a krasne ja som prisla o to snim a on so mnou..A dalsi problem je ze som ani raz nedosiahla orgazmus:(..Velmi ma to stve ..On si mysli,ze je to koli nemu ale ja nemam taky pocit...Podla mna su za to zodpovdne tie moje vajecniky...A vsetky problemy okolo nich..Teraz sa uz so mnou ani poslednou dobou nechce milovat...a on sam to nechape..Prosim vas poradte mi ..ma toto este nadej?..Milujeme sa a chceli by sme mat spolu v dalekej buducnosti deticky..Ale ako ked jemu sa do toho nechce a ja z toho nic nemam??..!!!!..PORADTE!!!..=(..Dakujem..Zeee Zufala..

usiko

Teddy, nechapes, pretoze ste zacali sexovat skor ako ste mmali.....ked mas vytoky, tak jednoznacne nesexovat, vybrat tabletky, vaginalne, plus fluconazol jednu tabletu oralne, takisto partner, mastit si predkozku a zalud aspon 7 dni Candibene kremom a oralne tabletku fluconazol.....pred sexom bud dlha predohra alebo si kupte lubrikacny gel, aby si bola vlhka, lebo pri kazdom sexe sa ti poskodi sliznica a rozmnozia sa ti kvasinky, to je ten tvarohovy vytok....si este mlada, ked budes starsia, pochopis, ze boj s kvasinkami, ked to zanedbas, bude veeelmi dlhy.....ale to necham na teba....

ni.....

V prvom rade.. ak sa chceš vyliečiť.. tak prestan sexovať.. lebo tebe to aj prejde na chvíľku ale keď sexuješ tak zatiaľ to má partner a potom to zas na teba dá a potom ty na nho.. atd... takže zmen gyn.. a chvíľku budte bez sexu................. Po druhe.. máš len 16!!!!!!!!!!! a nečuduj sa že nemáš org... na to sa potrebuješ vyvinúť nie len psychicky ale aj fyzicky!!! tvoje telo si to vyžaduje a tá bolesť je aj .. tou infekciou.. a aj tým že máte malú predohru.!!!!

babuš

TeddY, máš kvasinky, kvôli tomu tá bolesť, pálenie a následný hrudkovitý povlak. A asi to prenášaš aj na partnera. Dosť zle sa to lieči (zvykne sa to vracať). Najlepšie bude, ak zmeníš gynekológa - na takého, čo ťa bude aj informovať o tvojich problémoch. Zatiaľ ti poradím Canesten masť (proti svrbeniu a páleniu), probiotiká (kvasinky sa premnožujú v črevách) a skús obmedziť (aspoň na čas)sladkosti. Gynekológ ti asi predpíše ďalšie tablety alebo masť. Vyhľadaj si niečo o kvasinkách, kandidóze alebo mykóze, zaručene sa v tom nájdeš.

jancecka

nesmejem, ved to je smutný smajlík D: to hej, dosiahla, s tým problém nemám, môj muž je veľmi šikovný :D

jancecka

ja mám podobný problém, pri začiatku sexu bolesť, ale nie strašná a nie vždy a na konci pálenie ale tiež nie vždy, záleží na dĺžke D:

TeddY

Este doplnam,ze ked sa spriatelom miluje etak ma to na zaciatku kazdeho sexu strasne boli...To vniknutie a po sexe ma pali vagina...a na druhy den alebo o dva sa nam spravi na organoch obidvom akisi povlak hrudkovity a vyzera to ako bryndza..potom nas to pali a svrbi a uz sme sa na to aj liecili spolocne ale ono sa to po staale vracia..a to mame hygienu velmi dobru!!...Ja sa vazne nechapem=D