milujem

Príspevok v téme: milujem
denyyyy

mam za sebou nejake vztahy, no terajsi je cimsi iny. ja ho strasne nekonecne milujem, to sa neda slovami opisat. keby sa ma opytal ci sa za neho zajtra vydam, tak to urobim. bojim sa, ze ma z nejakych dovodov necha a ja to asi neprezijem. a tieto myslienky mi brania byt stastnou. co si o tom myslite?

vear

Ja súhlasím s moniqu. Presne tak, robíš to pre seba a svoju budúcnosť a žiadny chlap ti nestojí za to, aby si si to celé pokašlala a hlavne sa pre neho trápila. Aj to, že neboli ste spolu až tak dlho.Daj si čokoládu a sústreď sa na učenie.

moniqa87

ok, v prvom rade si musis uvedomit, ze neboli ste spolu tak dlh na to aby sa pre teba stalo skoro nemoznym bez neho zit, stale si hovor, ze su aj lepsi a uvedom si, kolko moznosti a volnosti mas, ked nemas ziadneho partnera, nejak sa uz toho dostanes, nemaj boja...
ale aspon jeden den niekam vyraz s kamoskami, alebo tak, aby si sa proste odreagovala a pozitivne myslela, viem si rpedstavit ako na figu ti moze byt, ale nejak to musis prekonat...
a mysli na to, ze co sa tyka tych skusok, robis to pre seba a pre svoju buducnost a to je dolezite...
drzim palce, ja sa uz radsej idem ucit, pa

denyyyy

boli sme spolu od septembra. no jedine stastie ze som si ostatne spravila v predterminoch a na januar som si nechala tie najtazsie. v stredu mam prvu, este neviem nic.. nedokazem to, hoci nad tym sedim, citam stale jednu vetu

denyyyy

mam 22, on bol o rok starsi. z predoslych skusenosti viem ze casom to preboli, hoci po tomto mi ostane najvacsia jazva na srdci.
ale ako urobim tie skusky to neviem..

vear

Tak to si teda viem predstaviť, keď máš teraz skúškové. Mne sa minulý rok stalo niečo podobné. Bola som prváčka na výške a 5. januára mi odišiel priateľ do zahraničia na dlhú dobu, a nevedeli sme, že budeme môcť byť každý deň na nete. 7. jauára som mala prvú skúšku a na tú skúšku som sa učila len jeden deň. Tiež som stále na to myslela, že čo budem teraz robiť, nič sa mi nechcelo.Ale na to sú dobrí predovšetkým kamaráti. Teraz ich potrebuješ najviac, aby si sa odreagovala. Trošku sa snaž na to povzniesť a pôjde to.

vear

Juj, to mi je naozaj veľmi ľúto. A koľko máte rokov? Lebo vieš, niekedy je naozaj rozchod lepší, ako ten vzťah zbytočne ťahať. A radšej to skončiť skôr, ako by bolo neskoro. Ale tu ide teda o to, že si sa toho bála a zrazu sa to stalo. Neboj, prežiješ, a stávajú sa aj horšie veci. Ja si vždy hovorím, keď sa niečo nepríjemné stane, že: Nikdy nebolo tak zle, aby nemohlo byť ešte horšie.

denyyyy

prosim poradte mi co mam robit. mam skuskove obdobie, tri skusky pred sebou a nedokazem sa ucit, nedokazem na nic ine mysliet. je mi hrozne zle, na zvracanie, nemozem s nikym komunikovat, neviem suvisle hovorit bez placu, zviera mi hrdlo. neda mi ani ist von, lebo musim sediet nad knihami.