NOCNY GEL NA MASTNU PLET OD ORiFLAME

machulka006

baby, krémovanie pleti na noc je veľmi dôležité... :) preto odporúčam čo najskôr nájsť nejaký vhodný krém a mastiť, mastiť, mastiť... :)
Buxa, ten nočný z Oriflamu ti odporúčam, zvlášť ak používaš aj ten denný, výborne sa dopĺňajú..

cessy

tak ja momentálne používam gernier pure 3 v 1, rano a vecer a okrem toho uz len ten spominany denny krem z oriflame a staci mi to.

www.garnier.co.uk

ale musíš si nájsť sama čo ti vyhovuje. skús si zohnať vzorky tých krémov a gélov z oriflame.

cessy

no presne, ja mám prave ten denný krém, na noc akosi nemám rada mastičkovanie :) na noc som používala ten čistiaci gél z tohto radu a tonicum a aj ten píling a nebolo to zlé, ale našla som si aj lepšie z úplne inej kozmetiky. no na ten denný krém nedám dopustiť a používam ho už pár rokov :)

cessy

ak myslíš ten zelený rad zo striebornej brezy, tak ten je celkom fajn. síce už z toho radu používam len ten denný krém ako podklad pod make up, ale lepší krém som zatiaľ nenašla, vôbec sa mi z toho nemastí pleť :)

machulka006

ahoj buxa...
Ľudia ktorí na Oriflame nadávajú si pravdepodobne objednali nesprávne výrobky na ich typ pleti, prípadne ich nesprávne používali... Oriflame je švédska prírodná kozmetika, a ja osobne ti ju určite odporúčam... Ten gél som osobne neskúšala, ale poznám dievčatá, kt. si ho objednávajú stále, pretože sú s ním veľmi spokojné... Rozhodne ho vyskúšaj, no pred tým sa ešte skús poradiť so svojou kozmetickou poradkyňou. Správna kozmetická poradkyňa by totiž mala čo-to vedieť o správnej starostlivosti o pleť...
Držím palce...