Velkost penisu

nemteteeee

Penis Extender - tonzes.com Ja ho pouzivam cca 3 mesiac, nosim ho aj v noci. Zatial som nameral z povodnych 13,7cm zlepsenie na 17 cm, takze spokojnost.

haha

aaano bude ti rast az do konca zivota kazdy mesac o centimeter...takze bud rad, v dospelosti ho budes tahat za sebu a urcite si najdes neaku fajn slonicu ktora ti daa

sarter587

MNO CHLAPCE TAK TAKý BY SOM FAKT NECEL MAT ISTO BUDES MAT PROBLEM S VELA DEVCATAMI LEBO ICH TO BUDE BOLET JA MAM 19 CM A HRUBKU 4,5 A JE TO LTT :-)

lukas775

No,ale mam tu este jeden problem a to ten,ze on mi este stale rastie.:-( Dnes som meral a ma uz 24cm. Ale to fakt,nerobim si srandu.

tt_svk

pre sisinkaa:moja priateľka si to pri sexe nedráždi...orgazmus dosiahne tým,že sa milujeme, že som v nej, že ju proste dráždim jedine mojim vtákom keď som dnu v nej...rukou sa nikdy nedráždi..a pre toho s tymi 23cm - fuha :D to ti nezavidim...niektore holky maju rady takych hadov,ale vacsina vraj ma radsej sirsich ako dlhsich...ale zase taka objektivna dlzka je vraj tych 17cm...a hrubka neviem...ale ja mam hrubku 4.5cm dlzku 15.5 cm a holke to maximalne staci...a to som mal komplexy ze ho mam maleho a ze ju nikdy s takym neurobim...no je to inak...a asi fakt plati ze na dlzke nezalezi...podla mojej priatelky vraj na sirke...ale ani tou sa nemozem chvalit :D