fakt vas prosim..

Príspevok v téme: fakt vas prosim..
..liliana..

ludia, prosim vas.. co je vhodne na zvysenu PRECITLIVENOST?? vsetkeho, vsetkych mi je luto.. za vsetko, za vsetkych stale placem.. ach, moja dusa tym velmi trpim.. ja uz nechceeem.. co mi odporucite na toto?? prosiim, prosiim!! dakujeeem..
PS: uzival uz niekto niekedy DEPRIM?? pomaha na takto stavy?? asi zacnem, hm??
dakujeeeem!!!

romanna08

ja som mala taketo stavy po pôrode, ale to boli hormóny. A neužívaš dačo? Myslím, že ti chýba niečo, kde by si svoju lásku mohla prejaviť. Máš priateľa? Kúp si nejaké zvieratko, psíka, morča, alebo tak... Skrátka niečo, čomu by si tvoju veľkú lásku mohla dať /možno aj chalan/ a bude opätovaná.

..liliana..

usiko, ked je to nedokazem!! som slaba osoba, ja proste som az nesmierne citliva a obzvlast v tomto obdobi som precitliva, ze az..
evcca, vyraba, ved pred par dnami som bola v lekarni a sama lekarnicka mi ho odporucila..
pariska, byva mi velmi tazko, ale nad samovrazdou nie, to by som neurobila, ja som doposial milovala zivot, vsetkych ludi, aj teraz ho milujem, len tieto stavy ma nicia a chcem, aby presli..
zu17, dakujem, skusim, ja uz fakt neviem..

zu17

..liliana.. skús horčík (magnesium) ako doplnok stravy. :-) Pomáha pri precitlivelosti a depresívnych náladách.

usiko

no, moja, vraj je to v tebe...jednoducho sa musis nad veci povzniest, povedat si, ze nemoze ta boliet cely svet a mat vsetko, sorry, ale "v riti", alebo "v pazi".....bude ti to trvat dlhsie ale fakt to zabera....