milujem-nemilujen

adriana27

ano,ja som spravila chybu,ale uz viackrat ked sme sa pohadali koli mne tak som sa mu chcela ospravedlnit,ale on ma ignoroval a to ma strasne vzdy nahnevalo a bola som potom k nemu oto viac odporna. Som daaka divna,ked ho mam nevazim si ho a ked sme pohadany tak mi niekedy chyba,hlavne dnes. Asi mu len napisem nieco do noveho roka a neham to tak. Viem,ze keby som mu zavolala tak by mi povedal,ze uz ma dnes program a nezaujimalo by ho,ze chcem byt dnes s nim. Len by ma tym nahneval a viem,ze uz ma na dnes program. Auto ma odparkovane pod mojimi oknami,asi naschval,aby som si myslela,ze bude vecer doma. Pripadam si ako stihacka,ale nikdy som nikoho tak nekontrolovala ako jeho. Auto,telefon,veci ci mu nevonaju od zenskeho parfemu..... To je normalne podla vas? A kontrolujem aj cele jeho telo,ci nema daaky cucflek... A to nemam 18 rokov. Prvykrat taketo nieco robim len jemu.

kikulka

adriana sorry,ale čo si padla na hlavu s prepáčením?!prečo sa on neozve?a čo si myslíš,dokedy sa ťa bude doprosovať,sama si povedala,že chybu si urobila ty,tak neviem,čo riešiš,ty sa máš ospravedlniť a nie on,preboha,len aby už nebolo neskoro..

zajacica

no vies...ja zazivam momentalne nieco podobne, na stedry den sme sa chytili a bola to moja chyba, ja som mu napisala sms ako ospravedlnenie a neozval sa mi tri dni, az dnes a aj tak priamo nepovedal, co chce, je to take natahovanie...
vies myslim, ze smskou nic nepokazis

amika

ak chces vediet ako si na tom a ako sa veci maju,tak mu zavolaj,teraz musi tvoje ego alebo hanblivost musia ist bokom,ved co tym stratis ak mu zavolas??

adriana27

Ale preco sa on prvy neozve? Vacsinou ked sme sa pohadali a aj ked som spravila ja hlupost tak sa ozval. Je to blbe,a;e ja som si nim bola uplne ista a verila som,ze ho nikdy nestratim. Asi ho este lubim a dnes som nanho casto myslela a aj som ho videla,mrzla som na zastavke a on isiel vo vyhriatom aute. On ma nevidel,isiel rychlo a ked som isla domou,mal auto pred domom a aj niekoho musel viest,lebo spolujazdcova-moja slnecna clona bola dole. A aj teraz sa niekde flaka,lebo neni doma. Asi kazdym dnom mi zacina chybat,ale jeho to uz asi nezajma. Ziarlim,ale to asi kazdy,teda skoro kazdy. On neziarli,nerozculuje sa,nekrici...ma svoj klud a velku trpezlivost. Chcem mu zavolat,ale hambim sa ako pes.

kikulka

vieš,píšeš,že ty si spravila hlúposť?tak nemyslíš,že by si sa mala ozvať prvá ty?skôr on si môže myslieť,že ti na ňom nezáleží,keď si spravila chybu a ani sa mu neozveš...a tipovať či ho ľúbiš alebo nie?to vieš len ty sama

adriana27

mam v tom zmztok. Napr.dnes rano sa mi snivalo nieco zle a velmi som sa zlakla,potrebovala som ho objat a citit bezpecie,ale nemala som sa ku komu pritulit a objat. Utekala som k oknu a chcela som vediet ci je doma,ci ma pred domom auto,ale nebol doma. Nesledujem ho,ale obcas a uz aj zo zvyku sa pozrem ci ma auto doma. Kazdy den si nanho spomeniem,hlavne ked sa zobudim a ked idem spat,ale to je vsetko. Sice rano som mala take nutkanie zavolat mu,ale nespravila som to. A preco sa on neozve??? Lebo ma uz nelubi?